BluVinil među zidinama starog Šibenika snimili videospot za svoj novi singl „Julija“

BluVinil među zidinama starog Šibenika snimili videospot za svoj novi singl „Julija“

BluVinil je sastav kojeg često nazivaju retro bendom modernog prizvuka, a donose novi spot za svoj treći singl Julija! Stihove potpisuje dežurni tekstopisac BluVinila Matej Nakić, dok je na glazbi radio zajedno s pijanistom Filipom Kneževićem. Aranžman su dečki napravili zajedničkim snagama, a svoj završni touch u produkciji dao je Srđan Sekulović Skansi.

Za razliku od prethodne „Helene“, koja je nastajala čak dvije godine, novi je singl brzo ugledao svjetlo dana, što nije utjecalo na njezinu kvalitetu. Dečki su priznali koliko im je važna upravo ova pjesma:

 „Strašno smo ponosni na nju jer je jaka i bez iznimke zatekne svakog tko ju posluša.  Obožavamo je svirati na koncertima, a i među našim fanovima se nakon par koncerata promaknula u apsolutni favorit, sudeći prema komentarima. Iz koncerta u koncert je skupno pjevanje refrena zajedno s publikom već postalo tradicija.“ (BluVinil)

Baš kao i „Helenu“', novu baladu oživio je Alexander Welles zanimljivim kadrovima šibenske povijesne baštine. Kako bend djelomično čine Šibenčani, ne čudi odabir upravo ovoga grada za glavnu kulisu spota. Fatalnu „Juliju“ utjelovila je Miss Adriatic 2017. Antonela Bračanov uz podršku plesnog ansambla „Sjene“ pod vodstvom Zorane Mihelčić.

Iako relativno novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, BluVinilci su i više nego spremni za proboj na glazbenu scenu, što su i pokazali nedavnim nastupom u Vinylu, na kojem su se premijerno predstavili publici te izveli pjesme s njihovog nadolazećeg debitantskog albuma, uključujući i naslovni singl „Mili brat“.

Spot pogledajte ovdje. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.