Zed Mitchell objavio live album iz Croatia Records Studija

Zed Mitchell objavio live album iz Croatia Records Studija

Legendarni gitarist Zlatko Manojlović (Gordi, Dah), koji već desetljećima djeluje pod pseudonimom Zed Mitchell, prošle godine objavio je album "Ha, ha, ha, ha...", a na krilima tog izdanja upravo je na svim streaming servisima objavljen i album sniman uživo u Croatia Records Studiju krajem prošle godine. Osim novih pjesama, na ovom live izdanju nalaze se i njegove uspješnice s proteklih albuma. Da je riječ o iznimno cijenjenom glazbeniku dovoljno govore sjajne glazbene recenzije koje stižu od kritičara iz zemalja poput Engleske, Belgije, Njemačke i Švicarske. Kvalitetu potvrđuje i s brojnim nastupima sa svojim pratećim bendom, stoga je sasvim logičan slijed događaja snimanje live sessiona koji se odvio u Croatia Records Studiju. Tonski snimatelji su bili Goran Martinac i Mauro Širol koji je odradio miks, master i produkciju. 

"Za nekadašnji Jugoton, odnosno današnju Croatia Records snimao sam još 1972. godine. Ističem da je ova izdavačka kuća oduvijek bila najbolja i najprofesionalnija firma. Surađivali bez ikakve greške i sve je funkcioniralo. Uvijek sam imao super glazbene urednike s kojima sam super surađivao, dolazio sam bezbroj puta, ali nisu toliko bitne pohvale koliko rad, a on je uvijek bio savršen", rekao je Zed Mitchell prilikom prošlogodišnje promocije albuma "Ha, ha, ha, ha..."

Album "Zed Mitchell - Live @ Croatia Records Studio" možete poslušati na svim streaming servisima i YouTubeu Croatia Recordsa.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.