Strašan zločin u Sisku, vatrenim oružjem ubijena 45-godišnja žena, još četiri osobe teško su ranjene

Strašan zločin u Sisku, vatrenim oružjem ubijena 45-godišnja žena, još četiri osobe teško su ranjene

U Sisku muškarac je u subotu navečer ubio 45-godišnjakinju i teško ranio još četiri osobe. Nakon opsežne potrage uhićen je oko jedan ujutro. Strašan zločin dogodio se sinoć poslije 20 sati u Sisku. Vatrenim oružjem ubijena je 45-godišnja žena, još četiri osobe teško su ranjene. Uhićen je muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom u naselju Capraške poljane, priopćila je sisačko-moslavačka policija.

- Jučer, 1. srpnja, oko 20.10 zaprimili smo dojavu kako je u Ulici Capraške poljane u Sisku došlo do pucnjave iz vatrenog oružja. Odmah po zaprimanju dojave uputili smo sve raspoložive snage na teren i započeli s mjerama traganja za počiniteljem. Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom uhićen je noćas oko 00.50, doveden u službene prostorije policije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, rekla je Maja Filipović, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke.

U pucnjavi je smrtno stradala 45-godišnjakinja. Četiri osobe su ranjene, a medicinska pomoć pruža im se u sisačkoj Općoj bolnici te je utvrđeno da je riječ o težem ranjavanju. Prilikom intervencije lakše tjelesne ozljede zadobio je vatrogasac, a liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je i jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene. U navedenom događaju u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, a jedna kuća i jedan automobil izgorjeli su djelomično.  Policija je i dalje na terenu, provodi kriminalističko istraživanje nakon kojeg bi trebali biti poznati motivi ovog zločina. U 10 sati policija će održati konferenciju za novinare.  Službenih informacija o stanju ranjenih zasad nema. HRT-ova Lucija Judnić uspjela je kratko razgovarati sa suprugom ubijene žene. Vidno potreseni muškarac rekao je da nisu bili u sukobu s ubojicom. Što je točno prethodilo tragediji, nije nam htio otkriti, objavio je HRT.

 
 
 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.