"Tragično prekinut život mladog hrvatskog vojnika nenadoknadiv je gubitak za cijelu Hrvatsku vojsku" - poruka je ministra i admirala

"Tragično prekinut život mladog hrvatskog vojnika nenadoknadiv je gubitak za cijelu Hrvatsku vojsku" - poruka je ministra i admirala

Tragično prekinut život mladog hrvatskog vojnika nenadoknadiv je gubitak za cijelu Hrvatsku vojsku, poruka je ministra obrane. 
Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj u nedjelju 16. travnja 2023. izrazili su sućut obitelji, prijateljima i kolegama preminulog pripadnika Hrvatske vojske Jakova Bočkaja. 
"Poštovana obitelji Bočkaj, prijatelji, poznanici i kolege našeg Jakova, 
u svoje osobno te ime cijelog Ministarstva obrane i Hrvatske vojske, upućujem najdublje izraze sućuti povodom smrti vašeg i našeg Jakova. 
Tragično prekinut život ovog mladog hrvatskog vojnika nenadoknadiv je gubitak za cijelu Hrvatsku vojsku i u ovim trenucima dijelimo s vama svu tugu i bol zbog ovog teškog gubitka. 
Jakov je bio jedan od onih hrabrih mladića koji su svoj put odlučili graditi upravo u Hrvatskoj vojsci i zbog svega što je za nju činio, neizmjerno mu hvala.  Neka mu je laka hrvatska zemlja koju je toliko volio.

Počivao u miru", stoji u tekstu brzojava sućuti ministra Banožića. 
Načelnik Glavnog stožer OS RH admiral Robert Hranj također je izrazio sućut obitelji i prijateljima pripadnika Hrvatske vojske Jakova Bočkaja povodom njegove tragične smrti.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.