Ministar Banožić održao sastanak s predstavnicima HGSS-a

Ministar Banožić održao sastanak s predstavnicima HGSS-a

Pripadnici HV-a i HGSS-a u izazovnim trenucima pokazuju da su uvijek spremni za obavljanje najzahtjevnijih zadaća, rekao je Banožić
Ministar obrane Mario Banožić održao je u četvrtak 23. ožujka 2023. godine u Ministarstvu obrane radni sastanak s predstavnicima Hrvatske gorske službe spašavanja na čelu s pročelnikom HGSS-a Josipom Brozičevićem.

Na sastanku je potvrđena izvrsna dosadašnja suradnja, a razgovarali su o daljnjim zajedničkim planovima i aktivnostima pripadnika Hrvatske vojske i Hrvatske gorske službe spašavanja.
„Pripadnici Hrvatske vojske i Hrvatske gorske službe spašavanja u izazovnim trenucima pokazuju da su uvijek spremni za obavljanje i onih najzahtjevnijih zadaća. Nemali broj puta, upravo zbog pravovremenog djelovanja Hrvatske vojske i Hrvatske gorske službe spašavanja, svjedočili smo sretnom završetku brojnih akcija spašavanja i vjerujem kako će to biti slučaj i dalje“, istaknuo je ministar Banožić.

Predstavnici Hrvatske gorske službe spašavanja zahvalili su Ministarstvu obrane na podršci, a pročelnik Brozičević kazao je kako vjeruje da će suradnja i u budućnosti ići u pozitivnom smjeru kao i do sada.
Podsjetimo kako su Hrvatska vojska i Hrvatska gorska služba spašavanja zajedno surađivali na potresom i poplavama pogođenim područjima kao i u mnogim akcijama traganja i spašavanja.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.