Imperial Riviera i Valamar uljepšali Valentinovo pacijentima i zaposlenicima Županijske specijalne bolnice Insula na Rabu

Imperial Riviera i Valamar uljepšali Valentinovo pacijentima i zaposlenicima Županijske specijalne bolnice Insula na Rabu

Županijska specijalna bolnica Insula na Rabu u suradnji s Imperial Rivierom i Valamarom i ove je godine uljepšala Valentinovo pacijentima i zaposlenicima bolnice druženjem pod motom „Budimo radost jedni drugima“.

Nakon prigodnog programa koji je održan dan ranije, ususret Valentinovu, kao i delicija koje je priredio bolnički kuharski tim, zaposlenici i pacijenti specijalne bolnice Insula na Valentinovo su se zasladili domaćim keksima i voćnim sokovima iz ponude Valfresco Direkta, Valamarove online trgovine koja nudi domaće namirnice, proizvode, polugotova i gotova jela te surađuje s više od stotinu lokalnih proizvođača i OPG-ova. Povodom Valentinova vrijedan tim slastičara Valamara pripremio je petstotinjak paketića domaćih čokoladnih  keksa, što je razveselilo i pacijente i vrijedan tim bolnice koji o njima svakodnevno brine.

Županijska specijalna bolnica Insula okuplja visokokvalificirani medicinski kadar i pruža važne medicinske usluge svojim pacijentima, ali i brojnim turistima koji za svoj odmor borave na Rabu, te na taj način osigurava visoku razinu kvalitete života na otoku kroz cijelu godinu.

Ravnateljica bolnice, dr. Vesna Šendula Jengić, ovom se prigodom zahvalila zaposlenicima Imperial Riviere i Valamara koji su uvelike uljepšali Valentinovo, razveselili djelatnike i doprinijeli ugodnijem boravku pacijenata u bolnici.

„Raduje me što smo i ove godine organizirali ovu lijepu inicijativu i vjerujem da u budućnosti možemo nastaviti razvijati suradnju. Posljednjih  godina smo u bolnici Insula učinili veliki iskorak prema zdravstvenom turizmu, jer zdravlje je ono čemu svi težimo. Naša ustanova za sve stanovnike otoka Raba osigurava visoku razinu zdravstvene sigurnosti tijekom cijele godine, a ujedno pružamo i dodatnu razinu medicinske skrbi brojnim gostima koji otok Rab odabiru zbog visoko kvalitetne turističke ponude, ali i zdravstvenih usluga. Time svi zajedno doprinosimo i produljenju turističke sezone na otoku Rabu, poznatom kao otoku sreće“, istaknula je ravnateljica bolnice, dr. Vesna Šendula Jengić.

Imperial Riviera, član grupacije Valamar Riviere, aktivno je uključena u zajednicu u okviru brojnih incijativa društveno odgovornog poslovanja.

„Imperial Riviera uvijek nastoji doprinijeti boljitku lokalne zajednice i želja nam je razvijati destinacije u kojima poslujemo na odgovoran i održivi način. Drago nam je što smo i ove godine u okviru ove lijepe incijative razveselili pacijente i vrijedan tim zaposlenika bolnice Insula“, izjavio je Sebastian Palma, član Uprave Imperial Riviere.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.