U Varaždinu otvorena velika izložba pasa CACIB

U Varaždinu otvorena velika izložba pasa CACIB

Na prostorima Kinološkog društva u Varaždinu, na poligonu uz Dravsku šumu preko kanala HE Varaždin, u subotu 15. lipnja, gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj otvorio je veliku Međunarodnu izložbu pasa CACIB.

U pratnji predsjednika Kinološkog društva Aleksandra Troppa i jednog od najstarijih članova Gabrijela Peršia, gradonačelnik je obišao izložbene boksove. Kako su ga informirali u subotu će u raznim konkurencijama nastupiti izlagači sa 610 pasa, a u nedjelju 609 izlagača sa psima koji spadaju u sam vrh uzgoja vrlo vrijednih i međunarodno priznatih pasmina. Sa ukupno 1219 pasa, varaždinski CACIB je najuglednija i najveća izložba pasa u Hrvatskoj i jedna od najuglednijih u ovom dijelu Europe. Na izložbu su pristigli uzgajivači iz cijele Hrvatske ali i gosti iz Češke, Poljske, Austrije, Slovenije, Mađarske, Makedonije, Srbije, Italije i drugih zemalja.

 Na otvaranju su goste pozdravili predsjednik Kinološkog društva Aleksandar Tropp, glavni delegat Siniša Cujan, a gradonačelnik Bosilj, proglašavajući izložbu otvorenom je naglasio: Varaždin je grad prijatelj životinja, ovdje ćete se sigurno osjećati ugodno. Nadam se da ćete u ova dva dana, nakon natjecanja na ovom sjajnom kinološkom poligonu  imati priliku otići do centra grada koji je pun raznolikih događanja. Nadam se da će vaši četveronožni ljubimci postići odlične rezultate, a da ćete vi  uživati u ovom ambijentu i gradu Varaždinu.

 Izložba pasa nastavit će se i u nedjelju 16. lipnja, od 9 sati pa vrijedni organizatori pozivaju sve Varaždince i goste da posjete izložbu i uvjere se u ljepotu četveronožnih ljubimaca. 

 
    

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.