Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač upućuje poziv za sudjelovanje u kampanji „Zelena čistka 2024.“

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač upućuje poziv za sudjelovanje u kampanji „Zelena čistka 2024.“

  Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač upućuje poziv za sudjelovanje  u kampanji „Zelena čistka 2024.“

 Dragi sugrađani, članovi udruga i suradnici u javnim i gradskim ustanovama!

Nastavljamo s uključivanjem u najveću ekološku kampanju u Hrvatskoj -Zelena čistka“, koja će se održati dana 27. travnja 2024. (subota). Podupiranjem kampanje podižemo svijest građana i omogućujemo aktivno uključivanje građana u rješavanje problema vezanih uz očuvanje okoliša.

Cilj kojeg 27. travnja želimo ostvariti jest čišćenje lokacija u smjeru Belskog dola, Bela kamenolom, doline rijeke Lonje, Paka – nadvožnjak, izletište Grebengrad uz cestu i ostalo, u skladu s odazivom građana.

Ovim putem molimo gradske udruge, djelatnike gradskih ustanova i sve građane dobre volje da se odazovu ovoj akciji kako bi uspješno izvršili našu obvezu u sklopu ove kampanje i još bitnije - uredili zagađeni okoliš u našoj neposrednoj blizini.

Podaci o akciji:

  • datum: 27. travnja 2024. godine (subota)
  • vrijeme okupljanja: 9:30 h
  • mjesto okupljanja: u novom dvorištu tvrtke Novokom d.o.o., Možđenec 1V, Novi Marof

Grad Novi Marof osigurat će uključivanje komunalne službe u nabavu kontejnera za sakupljanje otpada, odvoz sakupljenog otpada na odlagalište otpada, kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije – lopate, grablje, rukavice, vreće za smeće i ostalo.

Ipak, iz praktičnih razloga, molimo sudionike akcije da, ako ju posjeduju, ponesu svoju opremu. Prijevoz sudionika akcije do lokacija koje će se uređivati je osiguran, kao i okrjepa po završetku akcije za sve sudionike.

Za ostale informacije i detalje u vezi akcije obratiti se Ivani Horvat Dačnik, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., T: 612-744.

 Na navedene kontakte molimo prijavite vaše sudjelovanje u ovoj akciji.

 Unaprijed zahvaljujemo na odazivu!,   Siniša Jenkač

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.