Uz prvi dan Women's Weekenda u Rijeci

Uz prvi dan Women's Weekenda u Rijeci
Održan je 1. dan Women's Weekenda u Rijeci!  Događaj je okupio brojne zaljubljenike u promociju ženskih prava, ravnopravnosti spolova i poticanje žena u poslovnom svijetu. Organiziran od strane Sveučilište u Rijeci / University of Rijeka i #EKHrvatska.Događaj je bio prigoda za predstavljanje važne platforme za raspravu, educiranje i inspiriranje. 
 Na panelima sudjelovale su @andreacovic v.d. voditeljice Predstavništva Europske komisije u te Judita Cuculić Župa, savjetnica za provedbu europskog semestra. Mnogobrojni paneli su obilježili ovaj dan, istražujući širok spektar tema vezanih uz žene i njihovu ulogu u društvu.
Posebna pažnja posvećena je pitanjima ravnopravnosti spolova, ističući izazove s kojima se  suočavaju u svakodnevnom životu i na radnom mjestu. Panelisti su razmatrali strategije za prevladavanje prepreka i promoviranje stvarne jednakosti u svim sferama društva. Jedan od ključnih fokusa bio je i položaj žena u poslovnom svijetu. Tematski na panelima su razrađeni različiti aspekti ženskog poduzetništva, naglašavajući važnost poticanja ženskog liderstva i inovacija. Raspravljalo se o izazovima s kojima se poduzetnice suočavaju, ali i o njihovim uspjesima i inspirativnim pričama.
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.