Volontiraj na Europskom događaju za mlade u Varaždinu!

Volontiraj na Europskom događaju za mlade u Varaždinu!

Pozivaju se svi zainteresirani s područja Grada Varaždina i okolice na volontiranje na EYE-u Varaždin, jednom od najvećih i najvažnijih događaja za mlade u Europi koji će 25. i 26. studenog ove godine biti održan u Areni Varaždin!

EYE Varaždin okupit će oko 1000 mladih iz cijele Hrvatske i Europe – online i offline (u Areni Varaždin) – na više od 40 različitih aktivnosti, panel rasprava, debata i radionica koje će tematski biti povezane s Europskom godinom mladih, izbornim, temama vezanima za lobiranje i zagovaranje, migracijama i krizama te geopolitičkim previranjima u Europi i svijetu, Erasmus+ mogućnostima, a bit će tu i puno zabavnih momenata i umrežavanja: koncerti, izložbe, body movement radionice, sportske aktivnosti i druženje s vršnjacima iz cijeloga svijeta! Sudionike, ali i širu javnost, očekuju svečana ceremonija otvorenja i veliki završni koncert. EYE Varaždin organiziraju Udruga mladih V.U.K. i P4 – centar za mlade i nezavisnu kulturu Varaždin, s partnerima iz Mreže mladih Hrvatske i Savezom izviđača Hrvatske te Gradom Varaždinom, a uz potporu Europskog parlamenta.

Volonteri i volonterke su srce svakog događaja, stoga organizatori pozivaju zainteresirane da volontiraju na EYE-u Varaždin u studenome i svojim znanjem, voljom i energijom pomognu organizirati EYE Varaždin!

Zainteresirani se mogu za volontiranje prijaviti putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.