Hrvatska matica iseljenika poziva na volonterski Eco Heritage Task Force na otoku Krapnju od 24. srpnja do 6. kolovoza

Hrvatska matica iseljenika poziva na volonterski Eco Heritage Task Force na otoku Krapnju od 24. srpnja do 6. kolovoza

Hrvatska matica iseljenika poziva zainteresirane mlade hrvatskog podrijetla iz cijelog svijeta na volonterski Eco Heritage Task Force na otoku Krapnju od 24. srpnja do 6. kolovoza. Ove godine sudionici će raditi na uređenju otočne stoljetne šume, čišćenju podmorja, uređenje plaže za invalide i obnavljati suhozide. Čeka ih i izlet tijekom vikenda, tečaj hrvatskoga jezika, filmska i medijska radionica. 

Prijavite se na Matičin ekološko – volonterski projekt Eco Heritage Task Force koji će se održati na otoku Krapnju od 24. srpnja do 6. kolovoza.

Otok Krapanj prepoznao je vrijednost projekta Eco Heritage Task Force ovoga ljeta biti domaćin mladima hrvatskog podrijetla koji dolaze iz čitavog svijeta dobrovoljno raditi na očuvanju hrvatske prirodne i kulturne baštine. Ove godine će raditi na uređenju otočne  stoljetne šume, čišćenju podmorja, uređenje plaže za invalide i obnavljati suhozide.

Projekt je u ovih tridesetak godina Hrvatska matica iseljenika realizirala gotovo u svim krajevima Hrvatske (više o projektu EHTF možete pronaći na našoj internetskoj stranici).

Boravak za sudionike je besplatan. Organiziran im je put iz Zagreba do Brodarice pokraj Šibenika, gdje će smješteni i natrag,. Zauzvrat sudionici dragovoljno obavljaju poslove prema planu domaćina. Pritom će upoznati kraj, imati korisna predavanja družiti se i upoznavati međusobno, ali i s domaćinima. Po završetku dobiju potvrde o sudjelovanju u volonterskom Projektu. Vjerujemo da će nam se i ove godine, kao i prijašnjih, priključiti mladi iz desetak zemalja.

Sve obavijesti vezane uz EHTF možete i dalje pratiti na našoj internetskoj stranici www.matis.hr.

Imate li pitanja, slobodno se javite voditeljici projekta Nives Antoljak na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Želite li se prijaviti, a stariji ste od 18 godina, poslat će Vam pristupnicu.

Tekst: Nives Antoljak

https://matis.hr/najave/prijavite-se-na-maticin-ehtf-na-krapnju/

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.