Smještaj u gostinjcima Sestara benediktinki u Zadru cijele godine po 35 eura noćenje

benediktinke zadar

Zadovoljstvo nam je hravtskim iseljenicima i djelatnicima izvan domovine predstaviti  smještajne jedinice Samostana Sv. Marije u Zadru.Smještajne jedinice  nalaze  se u samom centru grada Zadra, u središtu stare gradske jezgre, uz zadarsku rivu, crkvu sv. Donata, crkvu i samostan sv. Marije i najpoznatiju zadarsku ulicu – Kalelargu. Svi smještajni objekti mogu se koristiti pojedinačno (sobe) ili se može unajmiti cijeli apartman ili kat, sukladno veličini grupe i potrebama.  (Smještaj je odvojen od samostana).

 Bilo bi nam izrazito drago kada bi hrvatski iseljenici odabrali naš smještaj, jer smo odlučili cijelu godinu imati fiksnu cijenu od 258 kuna po osobi za jedno noćenje – 35 eura. Odmor ne treba biti rezerviran samo za ljetne mjesece, Zadar je odlična obiteljska destinacija tijekom cijele godine, što znači da su Vam naša vrat otvorena svakodnevno .

Pozvani ste odmoriti tijelo i duh kroz našu jutarnju molitvu časoslova i svetu misu. Rado ćemo vas provesti kroz Stalnu izložbu crkvene umjetnosti (SICU) u kojoj je izloženo sakralno blago iz bogate prošlosti Zadra od kraja 7. do 18. st.Centar Zadra i okolica zadnjih nekoliko godina postaju nezaobilazna destinacija velikog broja stranih i domaćih gostiju. Zadar je grad kao stvoren za obiteljski odmor i grad s najpovoljnijom klimom. 

Svaki gost koji odsjedne u smještajnim jedinicama benediktinki primljen je s radošću jer se tako u skladu s Pravilom sv. Benedikta živi i ostvaruje „evanđelje ljubavi“ .U samo nekoliko dana boravka u srcu Jadrana pružit će Vam se mogućnost da uživate  u proučavanju povijesnih, kulturnih i vjerskih lokaliteta. Lokacija smještajnih jedinica benediktinskog samostana omogućit će Vam prednost istraživanja povijesne jezgre Zadra. Pozvani ste i odmoriti tijelo i naputi se duhom. Časne sestre proizvode vino, ulje, likere, marmelade, tako da možete odnijeti i unikati suvenir za uspomenu. Naše koludrice beru i prerađuju proizvode po stoljetnoj tradiciji.

U ponudi Vam nudimo džemove, likere, maslinovo ulje i vino. Trenutno imamo akciju kvalitetnog misnog cuvee bijelog vina Sveti Benedikt iz 2015. godine (maraština uz mješavinu bijelih domaćih sorti po cijeni od 35 kuna) te Lampredije crnog vina (merlot, syrah, grenache i vranac po cijeni od 40 kuna). Zamislite kako bih se samo Vaši poslovni partneri oduševili spoznajom o tome da piju misno vino! 

Za Vas možemo sastaviti zanimljiv paket koji uključuje bijelo i crno vino i pakiranje od 0.25 maslinovog ulja. Cijena paketa iznosila bi samo 150 kuna, uz tp u ponudi imamo božićne paktete koji sadrže likere, džemove, ukranse vrećice, ručno izrađene čestitke  od suhog cvijeća s božićnom tematikom.Trenutna akcija vina Vas možda potakne da ove godine na vrijeme osmislite božićne poklone partnerima i zaposlenicima.

Tradicionalni proizvodi samostana sv. Marije imaju svu potrebnu ispravnost. Povijest, tradicija i gastronomija trebaju stvarati zajedničku sinergiju. U čovjekovoj je naravi da se osim okusa želi informirati o procesu nastanka proizvoda. Naši proizvodi dati će odgovore na sva pitanja, jer su simbioza stoljetne priče i kvalitete.U prilogu Vam šaljem i cjenik  proizvoda.Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite na 091 262 62 44, a detalje smještajnih jedinica pogledajte na sljedećem linku http://gostinjacbsm.com/sobe-apartmani-zadar/.

Nadamo se da ćete svojim članovima  prenijeti ove informacije.

SESTRE BENEDIKTINKE, Zadar

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.