CWN/MHŽ poziva na nominacije za nagrade ‘Utjecajne hrvatske žene’ i ‘Buduće liderice’ 2025. godine

CWN/MHŽ poziva na nominacije za nagrade ‘Utjecajne hrvatske žene’ i ‘Buduće liderice’ 2025. godine

Croatian Women’s Network™/Mreža hrvatskih žena/La Red de Mujeres Croatas poziva na nominacije za prestižne nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i “Buduće liderice”, koje će biti uručene na Međunarodni dan žena, 8. ožujka 2025. godine u Zagrebu.

“Uzbuđeni smo što sada pozivamo na nominacije za nagrade “Utjecajne hrvatske žene’’ i “Buduće liderice’’ za 2025. godinu. Nagrađuju se istaknute hrvatske žene”, istaknula je Caroline Spivak, osnivačica Croatian Women’s Network™/Mreže hrvatskih žena/La Red de Mujeres Croatas. ‘‘Tražimo raznoliku skupinu žena čije su vodstvo, inovativnost i utjecaj pridonijeli većem dobru i potaknuli društvene promjene. Od aktivistica do sportašica i korporativnih čelnica do poduzetnica u usponu, želimo istaknuti izvanredne hrvatske žene koje ostavljaju trag u svijetu.”

Nagrada ”Utjecajne hrvatske žene” prepoznaje kreativnost, vodstvo, inovativnost i utjecaj hrvatskih žena na zajednicu. Prateća nagrada “Buduće liderice” dodjeljuje se poduzetnim mladim ženama u dobi od 16 do 25 godina, koje nadahnjuju i vode druge te predano uče, inovativne su u poslu koji obavljaju i strastvene u dobrotvornom radu. “Čast nam je istaknuti postignuća najinspirativnijih i najutjecajnijih Hrvatica u svijetu”,rekla je Spivak.

Nominirati se može putem linka: OTVORI do 21. listopada 2024.

U videouputama pogledajte kako pripremiti nominacijske pakete: CWN-MHŽ Nominations Instruction Video

Nominirati se može na mrežnoj stranici www.croatianwomensnetwork.org do 21. listopada 2024. U videouputama pogledajte kako pripremiti nominacijske pakete: OTVORI .

Dodjela prestižnih nagrada održat će se na svečanosti u povodu proslave Međunarodnog dana žena, 8. ožujka 2025. godine. Dan prije, 7. ožujka 2025. godine, održat će se cjelodnevna međunarodna konferencija ”Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!”.

Croatian Women’s Network™/Mreža hrvatskih žena globalna je  organizacija koja povezuje, pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Mreža hrvatskih žena i nagrada “Utjecajna hrvatska žena” prepoznaje i povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe naraštaje i pomogli im u ostvarenju njihova potencijala. Do danas je dodijeljeno 146 CWoI nagrada dobitnicama iz više od 15 zemalja.

CWN/MHŽ poziva na nominacije za nagrade ‘Utjecajne hrvatske žene’ i ‘Buduće liderice’ 2025. godine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.