Pozivaju se svi građani da večeras u 20 sati s prozora i balkona zapjevaju pjesmu “Moja domovina”

koronavirus - profesionalci

Pozivaju se svi građani da večeras u 20 sati zapjevaju pjesmu “Moja domovina”. Putem našeg portala pozivamo Hrvate iz svijeta da se pridruže ovom pozivu, objavljuje i švicarski portal Moja domovina.

“Dragi Hrvati i Hrvatice, građani Hrvatske izađite u nedjelju na svoje balkone, prozore i svi zajedno zapjevajmo do sada najjače  “Moja domovina” za sve naše zdravstvene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas. Izađimo u 20h i zasvirajmo svi koji znamo, pokažimo im da nisu sami i da cijenimo sve što rade za dobrobit svih nas. Pokažimo još jednom kako smo uvijek bili složni kada nam je bilo najteže. Zato u nedjelju u 20 sati opet zapjevajmo svi zajedno”, stoji u pozivu.

Moja domovina pjesma je Zrinka Tutića i Rajka Dujmića, objavljena početkom Domovinskog rata tijekom kojeg se često puštala kao podizač morala hrvatskih branitelja i građana smještenih u skloništima.

Pozivamo sve naše sunarodnjake iz cijelog svijeta da se pridruže ovom pozivu te da tim putem pokažemo zajedništvo našeg naroda.

Šaljite nam vaše snimke i fotografije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox naše Facebook stranice

Moja Domovina

 
 
Svakog dana mislim na tebe
Slušam vijesti, brojim korake
Nemir je u srcima, a ljubav u nama
Ima samo jedna istina
 
 
Svaka zvijezda sija za tebe
Kamen puca pjesma putuje
Tisuću generacija noćas ne spava
Cijeli svijet je sada sa nama
 
Ref. Moja domovina, moja domovina
Ima snagu zlatnog žita
Ima oči boje mora
Moja zemlja Hrvatska
 
 
Vratit ću se moram doći, tu je moj dom
Moje sunce, moje nebo
Novi dan se budi kao sreća osvaja
Ti si tu sa nama
 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.