Upisi na sveučilišne prijediplomske studije FOI-ja kreću online od 18. srpnja: osigurana korisnička podrška za brucoše

Upisi na sveučilišne prijediplomske studije FOI-ja kreću online od 18. srpnja: osigurana korisnička podrška za brucoše

FOI - Online upisi putem aplikacije

Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike četvrtak, 18. srpnja 2024. u 08:00 sati otvara online upise u prvu godinu sveučilišnih prijediplomskih studija (Informacijski i poslovni sustavi / Ekonomika poduzetništva / Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja). Upisi će se odvijati isključivo putem naše aplikacije upisi.foi.hr. Upis će biti moguć u svakom trenutku putem računala, tableta ili mobilnih uređaja do ponedjeljka, 22. srpnja u 12:00 sati.

Za eventualna pitanja ili poteškoće prilikom upisa, FOI brucošima osigurava i korisničku podršku putem virtualne BBB sobe. Korisničku podršku pružat će studenti viših godina studija FOI-ja, kao i djelatnici fakultetskih stručnih službi. Oni će vam za sva pitanja i eventualne tehničke poteškoće biti na raspolaganju putem virtualne BBB sobe u sljedećim terminima:

  • četvrtak, 18. srpnja od 8.00 do 14.00
  • petak, 19. srpnja od 8.00 do 14.00
  • ponedjeljak, 22. srpnja od 8.00 do 12.00

Upis u aplikaciji upisi.foi.hr je maksimalno pojednostavljen, a svi koraci unutar iste su detaljno opisani. Za sva pitanja izvan navedenih termina brucoši se mogu obratiti i na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj 042 390 818 (IPS), 042 390 810 (ITDP) i 042 201 983 (EP). Stručne službe bit će dostupne svakim navedenim danom od 08:00 do 14:00 sati.

Najveći interes ponovno za stručni studij

Rekordan interes maturanata ove godine ponovno bilježi stručni trogodišnji studij Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (ITDP), za koji i ove godine najveći iskaz interesa pokazuju kandidati u Varaždinu. Broj kandidata je 4 na jedno upisno mjesto, a studij će u Varaždinu moći upisati tek 80 najboljih kandidata. Studij ITDP kandidati mogu upisivati i u Zagrebu i Sisku, ali isključivo u izvanrednom statusu, dok u Varaždinu redovno i izvanredno. Nakon tog studija, najveći interes je za sveučilišni prijediplomski sveučilišni studij Informacijski i poslovni sustavi (IPS). Upravo ovi studiji djeluju u STEM interdisciplinarnom području što i studentima otvara mogućnost STEM stipendijama i drugim beneficijama koje nosi ovo za razvoj društva prepoznato područje. Prijediplomski sveučilišni studij Ekonomika poduzetništva (EP) bilježi standardno dobar interes na razini prošle godine i vjerujemo da ćemo time zaključiti upise na srpanjskom roku. Hoće li biti raspoloživih mjesta za jesenski rok, bit će poznato nakon 22. srpnja kada zaključujemo upise na prvom roku – poručuju s FOI-ja.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.