Priređen prijem za članove Fight Cluba Kovačić

FKK

U Županijskoj palači u Varaždinu zamjenik župana Tomislav Paljak priredio je prijem za članove Fight Cluba Kovačić, kluba koji je osnovan 2004. godine u Varaždinu, a čiji su članovi prošle godine  osvojili 208 medalja i na svakom natjecanju se pokazali kao najuspješniji klub.

U nedjelju 31. ožujka ove godine godine održalo se savate  prvenstvo Hrvatske u disciplini precombat (oblik borbe uz udarce punim kontaktom i uz potpunu zaštitu). Savate klub Fight Club Kovačić nastupio je sa devet natjecatelja. Zlatne medalje i titule državnih prvaka osvojili su najbolji Hrvatski junior za 2018 godinu Matej Kos, Benjamin Oštrek, Emanuel Šprem i Tony Mark Andrews. Srebrne medalje osvojili su Borna Tuk, Nino Čurin i Jakov Marković dok su brončane medalje osvojili Leon Kovačić i Erik Levatič. 

Zamjenik župana Paljak čestitao je članovima kluba na odličnim rezultatima te je naglasio kako se Županija iznimno ponosi  sportašima koji postižu vrhunske rezultate i daje im podršku.

-  Sportaši su najbolji promotori naše Županije i ja im čestitam na svim dosadašnjim rezultatima te sam siguran kako će u budućnosti biti još medalja. Garancija za to su dobri treneri, predani rad, entuzijazam i volja koju vodstvo te svi članovi ovoga kluba imaju – rekao je zamjenik župana.

Zamjeniku župana se na prijemu zahvalio trener Siniša Kovačić koji je istaknuo kako kroz svoju povijest klub ima nekoliko amaterskih prvaka europe i svijeta u kickboxingu, k1 i savate boksu, te profesionalne prvake europe i svijeta u kickboxingu, k1 i muay thai-u.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.