Održane sportske igre međimurskih umirovljenika

Održane sportske igre međimurskih umirovljenika

Savez udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije organizirao je 23. sportske igre koje su ove godine okupile oko 130 članova udruga umirovljenika iz Preloga, Gornjeg Hrašćana, Ivanovca, kao i članove Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Međimurske županije. Ovakvi sportski susreti među umirovljenicima pružaju priliku za aktivno sudjelovanje, ali i za međusobno druženje.

Sudionici su se natjecali u nekoliko omiljenih disciplina, među kojima su pikado, viseća kuglana, streljaštvo, šah i popularna kartaška igra belot. Svaka od ovih aktivnosti sudionicima je pružila zabavu i priliku da pokažu svoje vještine, ali i da uživaju u sportskom duhu i prijateljskoj atmosferi.

Predsjednik Saveza udruga umirovljenika, Franjo Novak, zahvalio je svim sudionicima na njihovom entuzijazmu i zajedništvu te je istaknuo koliko su ovakvi susreti važni za poticanje aktivnog života među starijom populacijom. Natjecatelje je pozdravio i župan Međimurske županije, Matija Posavec, koji im je poželio puno sreće u natjecanju, ali i mnogo lijepih trenutaka u međusobnom druženjuKao znak podrške i zahvalnosti, župan je udrugama uručio set za pikado, simboličan poklon koji će im poslužiti za buduća sportska i međusobna druženja tijekom zimskih mjeseci.

Fotografije: Mateja Balent

Fotografije: Mateja Balent

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.