U Ključu kod Novog Marofa održano 29. sportsko natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata u sklopu „Memorijala Dino Kunić”

U Ključu kod Novog Marofa održano 29. sportsko natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata  u sklopu „Memorijala Dino Kunić”

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata RH Podružnica Varaždinske županije, u subotu je u Ključu održano 29. sportsko natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, u sklopu „Memorijala Dino Kunić”.

Uoči početka natjecanja izaslanstvo dragovoljaca i veterana, zajedno sa obitelji Dine Kunića i izaslanstvom Grada Novog Marofa, zapalilo je svijeće kod spomen križa u Novom Marofu.

Samo natjecanje održano je u Sportskom parku Ključ, a natjecateljima su podršku pružili Marijana Breški kao izaslanica ministra branitelja Tome Medveda i gradonačelnik Grada Novog Marofa, Siniša Jenkač.

– Drago mi je što imam privilegiju biti danas ovdje s vama i ovim putem zahvaliti svim braniteljima koji su dali život za našu Domovinu. Hvala i svima onima koji ih se redovito prisjećaju i slave njihove uspjehe – rekao je gradonačelnik Jenkač te svim natjecateljima poželio puno sreće.

– Neka najbolji pobijedi, a braniteljima koji su dali svoje živote za Lijepu našu nek je vječna hvala i slava – poručio je Jenkač

 
 
Fotografija gnm igre veterana (6)
Fotografija gnm igre veterana (5)
Fotografija gnm igre veterana (4)
Fotografija gnm igre veterana (3)
Fotografija gnm igre veterana (2)
Fotografija gnm igre veterana (1)
Fotografija gnm igre veterana (15)
Fotografija gnm igre veterana (14)
Fotografija gnm igre veterana (13)
Fotografija gnm igre veterana (12)
Fotografija gnm igre veterana (11)
Fotografija gnm igre veterana (10)
Fotografija gnm igre veterana (9)
Fotografija gnm igre veterana (8)
Fotografija gnm igre veterana (7)

Podijeli:

Podijeli s prijateljima na mreži Twitaj s prijateljima na mreži Podijeli s poslovnjacima Pošalji na email

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.