"Ne vjerujem da će Perišić doći u zimskom prijelaznom roku"

EMISIJA/HRT

-  Mirko Barišić je mudar pregovarač i vrhunski lobist koji je opet proveo odluke koje on hoće. Kupio je vrijeme i status quo, rekao je Mario Zorko u Studiju 4 komentirajući odluke jučerašnje skupštine Dinama

Podsjetimo, nakon višemjesečne borba za prevlast u Dinamu izabrani su novi Izvršni odbor i Nadzorni odbor čime je završena upravljačka kriza u redovima hrvatskog nogometnog prvaka.

- Pokazat će se da je i ova skupština vođena mimo statuta. Da, Barišić sad drži ključeve kluba. Skupština u ožujku nije bila pravovaljana i legitimna, a i prije održavanja ove skupštine alarmirana je sportska inspekcija. Zbog odluke i kako je vođena skupština mogla bi biti prouzročena još veća šteta za Dinamo, smatra Zorko. 

"Kakva bi to bila reprezentacija bez Livaje"

Na Poljudu je mirno. Nakon slavlja nad Lokomotivom, Hajduk je potvrdio Vuškovićev transfer u Tottenham, a Perišićev dolazak nakon ozljede čini se realan.

- To je samo privremeni mir, jedan dan, jer uzbuđenje je veliko, dolazi Dinamo. Lijepo je to da je Hajduk prodan napravio transfer za Luku Vuškovića. To o Perišiću, to ne treba trošiti riječi. Želja da dođe u Hajduk, on je to potvrdio, nije rekao načisto kad bi došao. Ne vjerujem da će doći u zimskom razdoblju. Ima šest milijuna godišnje u Tottenhamu, onda bi ta tri milijuna eura žrtvovao da bi došao u Hajduk, ne bi bio siguran hoće li igrati. Bez obzira na to što neki tumače kako bi mogao igrati zadnjih osam utakmica. Sve su to nagađanja. On ima neke godine u kojima su takve ozljede vrlo teške i tu treba dosta vremena da se čovjek oporavi. Nadam se da će se Perišić oporaviti, nadam se iskreno da će zaigrati za Hajduk i ostvariti svoj san i da će Hajduk s njim biti puno jači, rekao je Zdravko Reić.

Izbornik Zlatko Dalić je za ogled protiv Turske i Walesa opet pozvao Hajdukova kapetana Livaju.

- Poziv Livaji ne znači ponuđenu ruku HNS-a Torcidi i Hajduku. Dalić je svjestan da je Livaja već dvije godine najbolji igrač hrvatske lige, kakva bi to bila reprezentacija bez Livaje. Sad je na Livaji da se pokaže, bez obzira na to što je igrao slabije u slabijoj formi, to ne znači puno za poziv u reprezentaciju. U reprezentaciju se ulazi teško, a još teže ispada. Mi smo svjesni da tu ima igrača koji isto tako nisu u naročitoj formi, a igraju i pozvani su u reprezentaciju. Meni nije drago to da je hrvatska liga koja je sve kvalitetnija i jača, ima samo Livaju, Petkovića i Labrovića kao igrače koji igraju u našoj ligi i sad su dobili poziv u reprezentaciji, dodao je Reić. 

 

IZVOR: HRT

POVEZNICA: https://sport.hrt.hr/hrvatski-nogomet/ne-vjerujem-da-ce-perisic-doci-u-zimskom-prijelaznom-roku--11056411

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.