Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici je s 5:0 pobijedila Latviju u susretu petog kola skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo

Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici je s 5:0 pobijedila Latviju u susretu petog kola skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo

Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici je s 5:0 pobijedila Latviju u susretu petog kola skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

- Bili smo ozbiljni, čestitam dečkima. Dobra naša predstava, jedna dobra priprema za Armeniju. Zabili smo pet golova, odmorili neke igrače. Slijedi priprema za Armeniju, odmah je ozbiljan pristup imao izbornik Zlatko Dalić u izjavi za Novu TV. Luka Ivanušec postigao je drugi pogodak Hrvatske u kvalifikacijskoj pobjedi nad Latvijom u Rijeci te tako potvrdio odličnu igračku formu.

Vatreni su odličnim nastupom protiv Latvije (5:0) upisali nova tri boda u borbi za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj, a od prve je minute zaigrao i Luka Ivanušec, koji se u 13. minuti upisao u strijelce. 

"Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, od prve smo minute ušli maksimalno ozbiljno i tada je naša kvaliteta došla do izražaja. Naravno, drago mi je zbog pogotka, ali i zbog cijele momčadi i možemo reći glatko ostvarene pobjede. Bila je to fantastična večer, hvala svima koji su došli i bodrili nas. Nadam se da su zadovoljni našom izvedbom i da svi možemo sretni kućama", rekao je poslije utakmice.

Već u ponedjeljak slijedi novi izazov - Hrvatska će gostovati kod Armenije.

"Armenija je odigrala 1:1 s Turskom, neugodna je reprezentacija, ali na nama je da opet uđemo u utakmicu ovako maksimalno, kao i danas, i onda vjerujem da će utakmica završiti u našu korist. No, nikako ih nećemo podcijeniti", istaknuo je Ivanušec.

 

 

 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.