Jana Koščak, jedno od najperspektivnijih mladih imena u hrvatskom sportu i globalna senzacija u svijetu atletike od sutra dobiva podršku Vindije

Jana Koščak, jedno od najperspektivnijih mladih imena u hrvatskom sportu i globalna senzacija u svijetu atletike od sutra dobiva podršku Vindije

Sutra će sedamnaestogodišnja atletičarka iz Varaždina Jana Koščak, jedno od najperspektivnijih mladih imena u hrvatskom sportu i globalna senzacija u svijetu atletike, na daljnjem putu karijere do novih rekorda i odličja imati podršku najveće domaće prehrambene kompanije. 

Grupa Vindija ponosni je novi sponzor jedne od najvećih uzdanica domaćeg sporta, čime tvrtka nastavlja dugu tradiciju ulaganja u hrvatsku mladež, zagovaranja zdravog i aktivnog života te podržavanja istaknutih pojedinaca, klubova i udruga koje svojim djelovanjem pridonose lokalnoj i nacionalnoj zajednici. 

Da je riječ o zaista posebnom mladom talentu s iznimnim olimpijskim potencijalom najbolje govore činjenice da je u svom prvom seniorskom sedmoboju Jana osvojila deveto mjesto postavivši pritom novi hrvatski seniorski rekord, ali i najbolji svjetski rezultat u konkurenciji do 18 godina, dok je u sedam disciplina srušila čak pet osobnih rekorda i jedan juniorski državni. Uz to, Janin osobni rekord u skoku u vis od 192 cm, za samo je jedan centimetar niže od mlađejuniorskog rekorda legendarne Blanke Vlašić. Kao tradicionalni generalni sponzor najvećeg domaćeg festivala, Špancirfesta, Vindija će 25. jubilarno izdanje ove omiljene varaždinske manifestacije dodatno uveličati i službenim potpisivanjem suradnje s Janom Koščak.Potpisivanje ugovora upriličit će se na Špancirfestu na Vindilandu kod Starog Grada s početkom u 11.30 sati. Ugovor će od strane Vindije potpisati generalni direktor Nenad Klepač.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.