CrazyHill trail-om poočeo Welcome Spring festival, najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji, pogledajte kako je bilo

CrazyHill trail-om poočeo Welcome Spring festival, najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji, pogledajte kako je bilo

Popularnom CrazyHill trail utrkom koja se trčala u subotu 4. ožujka započeo je Welcome Spring festival, najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji. Na tri staze trčalo je 356 trkača.
U utrci na 34 km najbrži je bio Matej Nidorfer iz Slovenije, drugi je bio Bruno Hlebar, a treći Tomislav Vertuš. Kod žena najbrža je bila Paula Vrdoljak, druga je bila Anita Lacković, a treće mjesto pripalo je Aleksandri Galetić.

Utrku na 16 km najbrže je otrčao Matija Crnković, drugi je bio Luka Špehar, a treći Mateo Ledinski. Kod žena prvo je mjesto pripalo Marini Godinić, drugo mjesto Martini Štrkalj, a treća je bila Tamara Markotić. U utrci na 10km prvi je bio Saša Horvat, drugo mjesto osvojio je Ivica Plantak, a treće Vladimir Slunjski. Kod žena prva je bila Ivana Zeljko, druga Sanja Dapić Striga, a treće je mjesto pripalo Luciji Sačer.

Dan kasnije, u nedjelju je održana dječja utrka Mini Crazyhill kids. Učenici od 1. do 4. razreda trčali su 800m, a oni 5. do 8. razreda trčali su 1600m u dvije kategorije, za učenike 5.-6. razreda i učenike 7.-8. razreda.Među djevojčicama u kategoriji od 1.-4. razreda prva je bila Sofija Vrabec, druga Vita Križanić, a treća Mia Vuk. Među dječacima u istoj kategoriji najbrži je bio Ivano Matijašec, drugi je bio David Valenko, a treći Janko Šagi.

U kategoriji 5.-6. razred među dječacima najbrži je bio Leon Žnidarić, drugi je bio Mihael Rašić, a treći Fran Matijašec. Među djevojčicama u kategoriji 5.-6. razred najbrža je bila Lucija Lohajner, druga Matea Mihalić, a treća Eva Križanić.U kategoriji 7.-8. razreda među dječacima najbrži je bio Andrija Bedeković, drugi Darko Hulama, a treći Stjepan Stunjek. Među djevojčicama u kategoriji 7.-8. razreda prva je bila Marta Gložinić, druga je bila Dorotea Modrić, a treća Helena Marčun.

Idući vikend u sklopu Welcome Spring Festivala bit će u znaku planinarskih pohoda i kajaka.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.