#ostanidoma: Snimke sportskih utakmica za pamćenje svaki dan na 2. programu HRT-a

reprezentacija rh

HTV-ov Odjel Sport priprema snimke Sportskih trenutaka za pamćenje koje će se na Drugom program svakodnevno emitirati u popodnevnom terminu.Od danas ćemo se prisjetiti nezaboravnih utakmica sa Svjetskog prvenstva u nogometu i nastupa Vatrenih u Rusiji. Ponovno vas kronološki vodimo na pustolovinu Dalićevih vitezova.
Danas emitiramo utakmicu protiv Nigerije, u srijedu je na rasporedu snimka dvoboja s Argentincima (17.10). U četvrtak 26. ožujka prisjetite se dvoboja Hrvatske i Islanda iz osmine finala SP-a (17.10), slijedi još jedan dramatični dvoboj protiv Danaca (petak, 16.44), a vikend je rezerviran za dvoboje četvrtfinala i polufinala, utakmicu s domaćinima Rusima (16.30) i infarktni dvoboj s Englezima (16.20).  
    
- Moći ćete se prisjetiti i najvećih uspjeha hrvatskog sporta - osvajanja medalja na Olimpijskim igrama, Goranovog Wimbledona, nastupa Janice Ivice Kostelić, osvajanja naslova europskog prvaka rukometaša Zagreba, legendarnoga nastupa hrvatskih košarkaša protiv Dream Teama, Ćire Blaževića i puta do francuske bronce, svjetskih i europskih naslova vaterpolista, kao i brojnih drugih trenutaka koji su ispisali bogate stranice uspjeha hrvatskog sporta, objavile su Komunikacije HRT-a.

https://sport.hrt.hr/594969/od-sutra-sportski-trenuci-za-pamcenje-na-htv2

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.