Predsjednik Milanović primio dobitnike godišnjih nagrada Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA

Predsjednik Milanović primio dobitnike godišnjih nagrada Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je vodstvo Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA te dobitnike godišnjih nagrada HUM CROMA-e. Proglašenje najboljih menadžera i poduzetnika u gospodarstvu održano je u veljači ove godine pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike.

Predsjednik Milanović čestitao je svim dobitnicima nagrada HUM CROMA-e, a osim o poslovnim rezultatima i uspjesima nagrađenih menadžera i gospodarstvenika na sastanku u Uredu predsjednika Republike razgovaralo se i o poslovnoj klimi i stanju u hrvatskom gospodarstvu. Predstavnici udruženja menadžera, kao i nagrađeni, kazali su kako se vide pozitivne promjene u hrvatskom gospodarstvu, ali su ukazali i na probleme koje bi trebalo riješiti kako bi gospodarstvenici još bolje poslovali. Pri tome su, na primjer, istaknuli potrebu osiguranja stabilne porezne politike i efikasnije javne administracije kako na državnoj tako i lokalnoj razini.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA prvo je nezavisno nacionalno strukovno udruženje koje već 30 godina kontinuirano radi na unaprjeđenju javnog digniteta menadžerske struke, poduzetničke kulture i ukupnih upravljačkih kapaciteta hrvatskoga gospodarstva. HUM-CROMA kao udruženje ljudi, a ne tvrtki, želi biti potpora menadžerima i poduzetnicima te spona za njihovo što bolje povezivanje.

Osim članova Izvršnog odbora HUM CROMA-e – subregionalne direktorice tvrtke DS Smith Packaging i predsjednice CROMA-e Ane Soldo, glavne menadžerice CROMA-e Jasminke Horvat Martinović, predsjednika Uprave tvrtke Bauwerk group Hrvatska Igora Benakovića, vlasnice i direktorice Komunikacijskog laboratorija Manuele Šola i operativne menadžerice CROMA-e Danijele Milić - na sastanku s predsjednikom Milanovićem bili su dobitnici godišnjih nagrada 2023.  godinu:  menadžerica godine u kategoriji srednjih poduzeća Anita Cvetić Orešćanin iz tvrtke Poslovna inteligencija, menadžerica godine u kategoriji malih poduzeća Iva Rogović Lekić iz tvrtke Marsh, projektna menadžerica godine Dubravka Vrgoč iz tvrtke Projekt Open House Zagreb 2023., mladi menadžer godine Teo Širola  iz tvrtke Metamorfoza, dobitnik nagrade „Tihomir Premužak“ za pozitivan društveni utjecaj Kristijan Cinotti iz tvrtke Mazars Cinotti Audit, poduzetnik godine Vjekoslav Majetić iz tvrtke DOK-ING, strani menadžer godine Huseyin Bahadir Bedir iz Zračne luke Zagreb, menadžer godine u kategoriji inozemnih poduzeća Tomislav Cikač iz tvrtke PRO-KLIMA, dobitnica nagrade za životno djelo Gordana Kovačević iz  tvrtke Ericsson Nikola Tesla i dobitnik nagrade za životno djelo Bogdan Tihava iz tvrtke Auto Hrvatska.

Uz predsjednika Milanovića bila je pomoćnica savjetnika Predsjednika za ekonomiju Martina Ciglević.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.