Stričak - Županiju razvijamo ravnomjerno, s nikad više investicija, a birači to primjećuju i nagrađuju!

Stričak - Županiju razvijamo ravnomjerno, s nikad više investicija, a birači to primjećuju i nagrađuju!

Stričak - Županiju razvijamo ravnomjerno, s nikad više investicija, a birači to primjećuju i nagrađuju! - Objavio je na fb varaždinski župan Anđelko Stričak. Evo čime se pohvalio:

U super izbornoj godini, HDZ - Hrvatska demokratska zajednica je nakon pobjede na nedavnim parlamentarnim izborima nastavila s pobjedničkim nizom i na izborima za EU parlament održanim ove nedjelje. Naša lista predvođena predsjednikom Andrej Plenkovićem osvojila je šest mandata, od njih ukupno 12. U usporedbi s prošlim #EU izborima, broj mandata smo povećali za dva, odnosno s četiri na šest.
Kad govorimo o rezultatima izbora u Varaždinskoj županiji, vidljivo je da je i na ovim izborima svaki treći birač dao svoje povjerenje listi Hrvatske demokratske zajednice, odnosno osvojili smo 31,33 % glasova.
Naša lista odnijela je #pobjedu u Novom Marofu, Varaždinskim Toplicama, Lepoglavi, Ljubešćici, Visokom, Bednji, Jalžabetu, Klenovniku, Gornjem Knegincu, Svetom Iliji, Vidovcu, Malom Bukovcu, Velikom Bukovcu, Beretincu, Vinici, Maruševcu, Petrijancu, Donjoj Voći, Breznici i Martijancu.
Vidljivo je da smo pobjede odnijeli i u sredinama koje ne vode #HDZ dužnosnici. To znači da županiju razvijano ravnomjerno, bez obzira na stranačku pripadnost njezinog vodstva, odnosno općinskih načelnika ili gradonačelnika. Ovaj rezultat potvrđuje ispravnost naših odluka i odgovorno upravljanje županijom u kojoj se provodi nikad toliko #investicija .
Stoga, zahvaljujem biračima koji su izašli na izbore i dali povjerenje našoj listi, a predsjedniku Plenkoviću te kolegicama i kolegama s liste čestitam na odličnom rezultatu. Sportskim rječnikom rečeno, vodimo 2:0, a krajem godine na predsjedničkim ćemo izborima „zakucati” za uvjerljivu pobjedu od 3:0.
Može biti slika sljedećeg: 5 ljudi
 
  
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.