Izbori za Europski parlament: Domovinski pokret za europsku budućnost kakvu Hrvatska zaslužuje

Izbori za Europski parlament: Domovinski pokret za europsku budućnost kakvu Hrvatska zaslužuje

U nedjelju 9. lipnja u Hrvatskoj se održavaju drugi ovogodišnji izbori – oni za Europski parlament, na kojima biramo predstavnike najmlađe članice Europske unije - Republike Hrvatske u europskoj vladi. Europski parlament odlučuje o mnogim stvarima koje se svakodnevno odnose i na nas, te bira Europsku komisiju - ekvivalent Vladi Republike Hrvatske. Neke od odluka koje utječu na naš svakodnevni život odnose se na Schengenski prostor u kojem se može putovati bez putovnice i čekanja na granici, ali i odluka oko roaminga zbog koje u zemljama članicama EU možemo koristiti mobilne podatke bez dodatnog troška. Mladima je važan program mobilnosti Erasmus plus putem kojeg uče, stječu nova iskustva i upoznaju nove ljude.

Povodom predstojećih europarlametnarnih izbora danas su se u centru Varaždina okupili članovi Domovinskog pokreta koji, kako su naglasili, žele dobru Domovinu. Tim su povodom poslali jasnu poruku da ne žele Europu bez
hrvatskog naroda, bez iskrenih ljudi i bez budućnosti.

- Ako mislite kao mi, odaberite listu Domovinskog pokreta na nedjeljnim europarlamentarnim izborima i omogućite Hrvatskoj europsku budućnost kakvu zaslužuje – poruka je DP-a iz Varaždina.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.