Predsjednik Milanović s polaznicima Akademije za javnu politiku iz Republike Sjeverne Makedonije

Predsjednik Milanović s polaznicima Akademije za javnu politiku iz Republike Sjeverne Makedonije

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je danas s polaznicima programa Akademije za javnu politiku iz Republike Sjeverne Makedonije, koji borave u studijskom posjetu Republici Hrvatskoj u organizaciji Akademije za politički razvoj iz Zagreba.

 Glavna tema razgovora bila je europska perspektiva država jugoistočne Europe, s posebnim naglaskom na proces pristupanja Sjeverne Makedonije u punopravno članstvo Europske unije. Predsjednik Milanović naglasio je tijekom razgovora kako snažno podupire pristupanje Sjeverne Makedonije Europskoj uniji te da će ta država imati stalnu podršku Hrvatske, kao i do sada, na putu prema punopravnom članstvu.

 Uz polaznike programa Akademije za javnu politiku iz Republike Sjeverne Makedonije, na sastanku s predsjednikom Milanovićem bili su Ivana Novoselec, izvršna direktorica Akademije za politički razvoj, Gordan Georgiev, direktor Akademije za javnu politiku iz Republike Sjeverne Makedonije, Arben Ajrulai, voditelj projekata u IFES-u i Arijana Lekić Fridrich, članica Upravnog odbora Akademije za politički razvoj.

 Uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.