Stigli novi garderobni ormarići za čakovečke osnovnoškolce

Stigli novi garderobni ormarići za čakovečke osnovnoškolce

Grad Čakovec nastavlja  s ulaganjem u obrazovne ustanove kako bi učenicima i djelatnicima omogućio najkvalitetnije uvjete za rad i učenje. Ovih dana u četiri čakovečke osnovne škole ugrađeni su novi garderobni ormarići.

Novi ormarići postavljeni su u II. osnovnoj školi  i to 33 ormarića sa 198 pretinaca, III. osnovnoj školi 24 ormarića sa 144 pretinca, Osnovnoj školi Ivanovec 16 ormarića s ukupno 96 pretinaca i Osnovnoj školi Kuršanec 29 ormarića sa 174 pretinca.

Ova investicija, u iznosu većem  od 23.000 eura, u cijelosti je financirana proračunskim sredstvima Grada Čakovca.

Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini istaknula je važnost kontinuiranog poboljšanja materijalnih i tehničkih uvjeta rada u školama: „Naš cilj je stvoriti kvalitetan i ugodan prostor za rad i učenje, kako za učenike, tako i za djelatnike. Smatramo da korištenje ormarića pomaže učenicima razviti osjećaj odgovornosti i čuvanja vlastite, ali i školske imovine.“, kazala je gradonačelnica.

Nova stolarija, podovi, kuhinjska oprema i druga poboljšanja u koja Grad Čakovec ulaže, čine škole ugodnijim i privlačnijim prostorom za učenje i rad, a također pridonose i smanjenju potrošnje energije i očuvanju okoliša, te povećavaju sigurnost svih korisnika škole. Isto tako, ovi radovi samo su dio plana za modernizaciju i obnovu škola koji će zasigurno unaprijediti uvjete za odvijanje nastavnog procesa.



Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.