B2B susreti poduzetnica Hrvatske u Zagrebu: Samo uz međusobnu potporu i uvažavanje rezultati koje želimo neće izostati

B2B susreti poduzetnica Hrvatske u Zagrebu: Samo uz međusobnu potporu i uvažavanje rezultati koje želimo neće izostati

Kako kvalitetno iznaći rješenja za poduzetništvo u postpandemijskom razdoblju

Zagreb je po drugi puta u dvije godine bio domaćin B2B susreta poduzetnica Hrvatske. Mjesto susreta bio je ZICER (Zagrebački inovacijski centar), a „krivac za sve“ već uobičajeno kada je okupljanje žena na realnom tržištu u pitanju – Centar poduzetnica na čelu s direktoricom Zrinkom Peharec. Ovo okupljanje koji su mnogi dočekali s radošću ne samo radi ljetne stanke, nego i izostanka velikog broja poslovnih događanja uslijed korone, bilo je prožeto samo jednom temom – kako kvalitetno iznaći rješenja za poduzetništvo u postpandemijskom razdoblju. 

 

B2B susreti koje je Centar organizirao, uz generalno pokroviteljstvo dugogodišnjeg partnera Zaklade Konrad Adenaure, uvelike su pomogli brojni poduzetnici.
Do sada su ovakvi događaji održani već u Poreču, Gospiću, u Varaždinskim Toplicama, a do kraja godine nastavlja se s još tri B2B susreta. S obzirom na cjelokupnu situaciju B2B je pokazao da poduzetnički duh ne miruje i da je članicama, ali i sveukupnoj poduzetničkoj javnosti, potrebno pružati poticajne poslovne sadržaje – izjavila je Zrinka Peharec.

Predavanja predavača pristiglih iz cijele Hrvatske te Slovenije bila su prožeta pozivima na inovativnost, discipliniran i naporan rad, predanost klijentima i udovoljavanju njihovim potrebama na pravi način, kao i pozornost prema zdravlju, čime se postižu glavni preduvjeti ne samo za preživljavanje poduzetništva nego i njegovu uspješnost u ovim izazovnim vremenima.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.