Energetska obnova privatnih kuća - poziv građanima Međimurske županije

Energetska obnova privatnih kuća - poziv građanima Međimurske županije

Energetska agencija d.o.o. organizira javnu tribinu o Javnom pozivu za energetsku obnovu obiteljskih kuća u utorak28. rujna 2021. godine s početkom u 18:00 sati.

Na javnoj tribini će djelatnici Međimurske energetske agencije d.o.o. predstaviti uvjete javnog poziva, prihvatljive prijavitelje, obveznu dokumentaciju i ostalo propisano Javnim pozivom za energetsku obnovu obiteljskih kuća Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljenog 15. rujna 2021. godine.

Javna tribina će se održati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurja, na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, 40000 Čakovec.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije koronavirusa COVID-19, ograničen je broj osoba koje mogu sudjelovati na javnoj tribini. Stoga molimo građane da OBAVEZNO potvrde svoje sudjelovanje  na javnoj tribini, pozivom na broj 040/395-559 ili slanjem maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Osobe koje se nisu prijavile, neće moći prisustvovati javnoj tribini.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.