Picasso, Dali i Banksy oživjeli u bojama servisa mojeRačun

Picasso, Dali i Banksy oživjeli u bojama servisa mojeRačun

Zahvaljujući nevjerojatnom talentu graffiti artista Krune Thorna, replike najpoznatijih umjetničkih djela osvanula su u prepoznatljivim bojama brenda.

Dozvolite mi muzej i ja ću ga napuniti, rekao je davno Pablo Picasso. Ne možemo baš poslovni prostor nazvati muzejom, ali bijeli zidovi kojima su omeđeni uredi servisa mojeRačun poslužili su kao svojevrsno slikarsko platno gdje su se, u nešto drugačijim bojama, zahvaljujući nevjerojatnom talentu graffiti artista Krune T. Thorna, pronašle replike najpoznatijih slika i grafita Van Gogha, Picassa, Muncha, Dalija i Banksyja.

U hommageu nekima od najvećih umjetnika svih vremena, koji je prema svom konceptu izradio Kruno Tuđen, umjetničkog imena Kruno T. Thorn, sudjelovala je i Simona Uzelac, grafička dizajnerica servisa mojeRačun. Simona se pobrinula da Munchov Krik bude obojan bojama brenda najvećeg informacijskog posrednika. Doduše, ne samo Krik, nego i ostala djela koja su postavljena na ovoj neobičnoj izložbi.

Izložba poznatih slikara je otvorena i za posjetitelje, ali u virtualnom obliku i to na LinkedIn stranici servisa mojeRačun gdje će se objavljivati fotografije radova umjetničkih velikana u izvedbi graffiti artista Krune Thorna.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.