Span je proglašen Microsoftovim partnerom godine u Hrvatskoj

Span je proglašen Microsoftovim partnerom godine u Hrvatskoj

Hrvatska tvrtka Span proglašena je Microsoftovim partnerom godine za 2020.. Span je dobio ovo prestižno priznanje u konkurenciji s najboljim Microsoftovim partnerima na globalnoj razini zahvaljujući izvrsnosti u inovacijama i primjeni korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama.

“Sretni smo što je Microsoft prepoznao trud koji smo uložili u učinkovito rješavanje poslovnih izazova s kojima se naši korisnici svakodnevno susreću. Kao najdugovječniji Microsoft partner u Hrvatskoj, Span svoja korisnička rješenja temelji na Microsoftovoj platformi od svojih samih početaka prije gotovo 30 godina. Drago nam je da ta dobitna kombinacija traje i danas, jača nego ikada ranije, što dokazuje i naš rastući portfelj Microsoftovih kompetencija“, izjavio je Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana.

Nagrada Microsoft Partner godine dodjeljuje se Microsoftovim partnerima koji su razvili i isporučili iznimna rješenja temeljena na Microsoftovim tehnologijama u prošloj godini. Nagrade su razvrstane u nekoliko kategorija, a u izboru sudjeluje više od 3.300 nominiranih kandidata iz više od 100 država širom svijeta. Span je primio ovo vrhunsko priznanje za svoja izvanredna rješenja i usluge koje pruža korisnicima u Hrvatskoj.

“Span je treći puta u posljednjih sedam godina osvojio prestižnu nagradu Microsoft Partner godine, što najbolje govori o izvrsnosti, kompetenciji i inovativnosti tvrtke koja je jedan od najznačajnijih Microsoftovih partnera u regiji.“, izjavila je Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska. “Kao ovogodišnji laureat za Hrvatsku, tvrtka stoji rame uz rame s najboljim partnerima iz više od stotinu zemalja. Span svojim IT rješenjima krojenima po mjeri korisnika neposredno utječe na njihovo poslovanje, čineći ga učinkovitijim i produktivnijim pa sam sigurna da će broj zadovoljnih korisnika širom svijeta nastaviti rasti.”

Span je vodeća hrvatska tvrtka na području dizajna, razvoja i održavanja informacijskih sustava koja primjenjuje napredna tehnološka rješenja. Kao najdugovječniji Microsoft partner u Hrvatskoj, ponosno ističemo trenutni status Microsoft Gold Certified Partner sa 16 Gold kompetencija. Naš tim trenutno broji više od 500 zaposlenika, od kojih 300 ima jedan ili više stručnih certifikata. Surađujemo s više od 1500 kupaca na šest kontinenata. 99,98% svih incidenata rješavamo u okviru ugovora o razini usluge (SLA) s više od 85.000 uspješno obrađenih ticketa godišnje. Kvalitetu i sigurnost poslovanja jamčimo ISO certifikatima: ISO 9001, ISO/IEC 20000 i ISO/IEC 27001.


 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.