Od sada i u Stella Marisu nogometni tereni s FIFA certifikatom FIFA QUALITY PRO

Od sada i u Stella Marisu nogometni tereni s FIFA certifikatom FIFA QUALITY PRO

Od sada se i Stella Maris Resort u Umagu može pohvaliti nogometnim terenima s FIFA certifikatom, kojim upravlja Plava Laguna. Riječ je o certifikatu FIFA QUALITY PRO dodjeljenom nogometnom terenu sa umjetnom travom, a informacija je upravo objavljena i na FIFA mrežnim stranicama. Riječ je, naravno, o jamcu da je nogometni teren napravljen i održavan u skladu s najvišim tehnološkim standardima koje zahtjeva krovna nogometna organizacija za profesionalni sport.

„Jako nas raduje ovaj certifikat jer će zasigurno biti i jedan od dodatnih motiva za dolaske sportskih grupa i profesionalnih sportaša nogometaša na pripreme u Umag“, ističu iz Plave Lagune. Sportski turizam jako je dobar način za produljiti sezonu, a sportske grupe su vrlo vjerni gosti koji se vraćaju u destinacije u kojima se ugodno osjećaju i imaju sve uvjete za kvalitetno odrađene pripreme. Posebno veseli što je u Umagu lociran jedan od svega četiri nogometna terena u Hrvatskoj koji posjeduju ovaj certifikat“, napominju u Plavoj Laguni.

Plava Laguna osim s nogometnim terenom u Stella Maris Resortu upravlja i s nogometnim terenom u Zelenoj Laguni (Zelena Resort) koji već otprije nosi oznaku FIFA QUALITY. Tako obje destinacije u kojima Plava Laguna ugošćuje profesionalne nogometaše imaju i nogometni teren s FIFA QUALITY oznakom.

Više informacija o FIFA QUALITY certifikatima za nogometne terene možete pronaći na: https://football-technology.fifa.com/en/standards/football-turf/

Direktan link na dodatne informacije o terenu u Stella Maris Resortu: https://football-technology.fifa.com/en/resource-hub/certified-product-database/playing-surfaces/football-turf/recommended-pitches/?id=ceef1a1434a24ce8a85c7d1f42c955b9

Plava Laguna raspolaže s nogometnim centrom u Poreču u kojem se može vježbati na četiri uređena travnata nogometna igrališta od kojih je jedan s umjetnom travom i FIFA QUALITY certifikatom. Tri igrališta imaju rasvjetu, a sva četiri udaljena su samo 300 m od dviju polivalentnih sportskih dvorana u Intersport centru.

U Umagu Plava Laguna upravlja sa četiri nogometna igrališta, od kojih je jedan od sada nositelj FIFA QUALITY PRO certitifikata. U ponudi Plave Lagune nalaze se i tri malonogometna terena sa umjetnom travom ispred hotela Sol Garden Istra for Plava Laguna. Tereni sa umjetnom travom ključni su za zimski dio priprema, s obzirom da se nogometni tereni koriste već od siječnja kada je vrijeme nepredvidivo, poručuju iz Plave Lagune.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.