Doris Karamatić s gostima Ninom Kraljić i Draženom Bratulićem ispunila srca publike na Aquafestu 2018.

Kao začin dobrom jelu, tako je i koncert najinovativnije hrvatske harfistice Doris Karamatić s gostima - darovitim pjevačima Ninom Kraljić i Draženom Bratulićem na jedinstvenom arheološkom lokalitetu rimske bazilike u Varaždinskim Toplicama pridonio čarobnom trenutku imaginacije i povratka u vremena nekadašnjih graditelja Aqua Iassa. Koncert je održan prvog dana ovogodišnjeg Aquafesta, koji se održavao 1. i 2. lipnja, uz sponzorstvo Bernarde Cecelja, vlasnice tvrtke Bernarda Krevetni sustavi koja sa sinom Borisom gradi prvi privatni hotelski kompleks u Varaždinskim Toplicama, a ovih dana uz njezin boutique hotel Bernarda otvoren je i reprezentativni restoran koji će na meniju imati i jela iz rimskih vremena.


Karizmatična Doris Karamatić na već dobro nam znani opušten i ležeran način približila je oduševljenoj publici niz zanimljivih obrada skladbi od klasike do evergreena, jazza, rocka i francuskih šansona. Znano je i da ona na harfu ne gleda samo kao na  instrument klasičnog anđeoskog zvuka, već kao instrument koji može i suvremenoj glazbi dati ono nešto što nadahnjuje, opemenjuje i ispunjava duše i srca ljubitelja svih vrsta glazbe. A  publika joj to vraća obilatim aplauzima i zahvalnošću.  Ovom prigodom Doris je ispunila duše i srca publike Aquafesta.

Njezina energija i pozitivan naboj publiku Aquafesta ostavila je u katarzičnom raspoloženju još dugo iza koncerta.  Osim publike poštuju je i kolege glazbenici. Zato je rado viđena gošća na nastupima eminentnih glazbenika suvremene glazbene scene u Hrvatskoj, kao što su npr. Ivan Kapec, Matija Dedić, Joe Pandur, Maja Grgić, Psihomodo pop, Bambi Molesters, Belfast Fooda, Maxim Mrvica, Marko Tolja, Renata Sabljak, Nina Kraljić, Ivana Marić, Marko Tolja, Saša Lozar...

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.