Scardona predstavlja: 4 Tenora predstavit će se na ovogodišnjoj Dori

ČETIRI TENORA

Dora se ove godine održava u Opatiji gdje će se birati hrvatska pjesma koja će nas predstavljati na Eurosongu 2019. godine u Izraelu. Zadovoljstvo nam je reći da su se na popisu natjecatelja našla 4 Tenora!

Riječ je o novoj pjesmi s kojom će se predstaviti u svom novom sastavu s mladim talentiranim Filipom Hozjakom! Pjesma "Brod bez imena" (E.Botrić/ M.Šimac - M.Šimac - E.Botrić)  djelo je tima Matka Šimca i Eduarda Botrića s kojim su 4 Tenora surađivali na svim pjesmama.

Tenori ne kriju svoje uzbuđenje: „Ovaj nastup s tenorima će biti moj jubilarni peti! Nadam se da će nam ovaj nastup omogućiti lakši plasman naše nove pjesme od istih autora već treće u nizu. Dora je uvijek predstavljala ono nešto više od samog festivala jer su očekivanja od njega drugačija. Pobjeda na Dori nosi velike mogućnosti plasmana pobjedničke pjesme i protagonist na cijelo EU tržište i stoga kod sviju pobuđuje golem interes. Stoga se nadam u potpuni uspjeh mojih kolega i mene jer se zasigurno ne bismo prijavili na natječaj za Doru da nemamo barem nešto pretenzija na pobjedu“- izjavio je Đani Stipaničev.

Autor pjesme Matko Šimac jako je zadovoljan prolaskom i ima pozitivna očekivanja: „Sretan sam zbog prolaska naših tenora na Doru. Vjerujem u pjesmu i vjerujem u njihovu vrhunsku izvedbu. Pjesma "Brod bez imena" je nastala prije par mjeseci  u suradnji s mojim kolegom Eduardom Botrićem i odmah smo znali da je kao stvorena za njih. Pjesma je emotivna i melodična i vjerujem da će izazvati pozitivne emocije kod publike. Osim  veličanstvenih glasova, 4 Tenora imaju i taj šarm koji publika obožava. Pobjeda na Dori? Vidjet ćemo, svakako sam siguran da će tenori tamo ostaviti duboki trag. Ako pobjedimo... zašto ne, talijanski Il Volo( njihova 3 tenora) su prije 4 godine dobili najveći broj glasova publike ikad na Eurosongu, a ja sasvim iskreno mislim da su naši tenori i bolji od njih...“

Tko će nas predstavljati na Eurosongu, saznati ćemo u subotu 16.02.2019. godine u Opatiji.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.