U službi ženskog zdravlja: Jadrankin Biljni koncentrat bogat jodom na velikoj regionalnoj konferenciji „Pro-femina 2019“

JADRANKA VRHOVEC

Jadrankina otopina - Biljni koncentart bogat jodom, jedinstven je proizvod na bazi esencijalnog minearala joda, kojeg je patentirala hrvatska poduzetnica Jadranka Vrhovec. Radi se o dodatku prehrani koji nakon Hrvatske i Slovenije napokon stiže i na srpsko tržište, a njegova kreatorica, poduzetnica Jadranka Vrhovec, predstavit će ga zajedno sa svojim timom na ovogodišnjoj velikoj ženskoj regionalnoj konferenciji „Pro-femina 2019“  koja će se održati u Beogradu 15. travnja u Hyatt Regency hotelu.  

Naime, u sklopu „Pro-femine“, Jadranka Vrhovec i doc.dr.sci. Gordana Bujišić sudjelovat će u sesiji „U službi ženskog zdravlja: Jod-ljekoviti mineral“, a uz predstavljanje proizvoda koji je posebno važan za žensko zdravlje, predstavit će i rezultate prvog istraživanja o učinkovitosti korištenja ovog proizvoda kao podrške u liječenju bolesti štitne žlijezde. Na konfernciji će se okupiti brojne ugledne liječnice, poduzetnice, političarke iz Hrvatske, Srbije i drugih država regije, a među njima su i Višnja Ljubičić, Pravobranitejica za ravnopravnost spolova Republike Hrvatske kao i njezina kolegica Brankica Janković, Povjerenica za ravnopravnost spolova Republike Srbije.

„Jako smo ponosne da imamo priliku predstaviti Biljni koncentrat bogat jodom – Jadrankinu otopinu na tako značajnoj ženskoj konferenciji na kojoj će se uistinu okupiti brojne ugledne i uspješne žene. Ovo je ujedno za nas i premijerno javno predstavljanje rezutata našeg istraživanje koje je provela doc.dr.sci. Gordana Bujišić, ali i svojevrsna promocija dolaska našeg proizvoda na trište u Srbiji i Bosni i Hercegovini“, ističe Jadranka Vrhovec.

Jod je od iznimne važnosti za žensko reproduktivno zdravlje, te je on u brojnim znanstvenim istraživanjima potvrđen kao univerzalno primjenjiv u pomoći pri prevenciji, ali i kao podrška u oporavku od brojnih zdravstvenih teškoća poput bolesti štitnjače, policističnih jajnika, karcinoma dojke, karcinoma grlića maternice, HPV virusa i drugih srodnih bolesti. Radi njegove rijetkosti u tlu prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije nedostatak joda trenutno ugrožava oko 2 milijarde ljudi u svijetu, a 20% njih su stanovnici Europe i žene! U proteklih 15 godina došlo je do značajnog porasta broja novooboljelih od karcinoma štitnjače, pri čemu čak 80 % novooboljelih čine žene.

Ljekovito djelovanje joda poznato je još od davnina. Biljni koncentrat bogat jodom - Jadrankina otopina predstavlja prirodni nadomjestak joda u organizmu, a jod, iz Jadrankine otopine, djelotvorno djeluje na više načina:

  • pridonosi normalnoj proizvodnji hormona i normalnoj funkciji štitnjače
  • pomaže u prevenciji karcinoma štitnjače i dojki
  • jača imunološki sustav
  • univerzalni antioksidans za organizam
  • prirodni antibiotik za raznovrsne upale
  • efikasno antivirusno i antiseptičko sredstvo
  • pridonosi funkcioniranju živčanog sustava
  • antistresor – podiže energiju i potpomaže kod stanja iscrpljenosti i premora kod teških poslovnih i fizičkih napora i stanja stresa
  • potpomaže bolju funkciju mozga
  • štiti od srčanog i moždanog udara
  • idealan za cijelu obitelj!

Više o ovom proizvodu možete saznati na službenoj web stranici brenda Jadrankina otopina: www.jadrankinaotopina.com

 Autor: Kora Dilić

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.