Izvorni hrvatski dodaci prehrani Jadranke Vrhovec Ferrobel i Osteobel idealni za jačanje organizma

Izvorni hrvatski dodaci prehrani Jadranke Vrhovec Ferrobel i Osteobel idealni za jačanje organizma

U mjesecima kada smo posebno podložni prehladama i padu imuniteta, a posebice u okolnostima epidemije, iz tvrtke JadroMel Križevci stiže nam preporuka za dva suplementa koji su od posebne važnosti za održavanje dobrog stanja organizma – radi se o proizvodima Ferrobel i Osteobel, jedinstvenim prirodnim, hrvatskim proizvodima.„Ukoliko vas u ovim zimskim danima muči stalni umor i iscrpljenost, velika je vjerojatnost da patite od nedostatka željeza u organizmu. Upravo smo za sve koji pate od nedostatka željeza proizveli Ferrobel, dodatak prehrani za podizanje željeza i hemoglobina na prirodnoj bazi organske cikle“, ističe Jadranka Vrhovec, direktorica tvrtke JadroMel d.o.o. iz Križevaca.

„Naše Ferrobel kapsule sadrže željezo u obliku bisglicinata, visoke kvalitete i bioraspoloživosti! Ne uzrokuju iritaciju želuca, ne remete probavu, niti uzrokuju konstipaciju. Prigodne su za vegane i vegetarijance, ne sadrže konzervans, umjetne arome ili boje“, nadodaje Jadranka. 

 

Inače, upravo je željezo mineral koji je ključan za dobru funkciju imunološkog i kognitivnog sustava, smanjenje umora i iscrpljenosti, normalno stvaranje crvenih krvnih stanica i hemoglobina, normalni transport kisika u tijelu te je presudno za doprinos normalnom metabolizmu stvaranja energije.

 

Uz ovaj proizvod, preporuka koja stiže iz JadroMela ovog studenog odnosi se na još jedan proizvod za kojim će ponajviše posegnuti žene koje češće od muškaraca imaju problem s osteoporozom, no proizvod je svakako odličan odabir za sve koji imaju probleme i s artritisom i zglobovima.
„Osteobel je naša prirodna formula za zdrave kosti iz praha morskih koralja. Osteobel doprinosi normalnom stvaranju kolagena i vezivnog tkiva,  te predstavlja idealnu kombinaciju optimalnih doza vitamina i minerala neophodnih za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje zdravlja i funkcije koštano-zglobnog sistema“, tumači Jadranka Vrhovec, koja i sada, u trudnoći, koristi oba proizvoda i toplo ih preporučuje kao suplementaciju za cijelu obitelj.

Za zdravlje vaše obitelji  birajte hrvatske, prirodne suplemente brenda Jadrankina otopina i Jadrankina formula!

Sve proizvode tvrtke JadroMel Križevci potražite u web trgovini www.jadrankinaotopina.com.

 foto: arhiva JadroMel d.o.o.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.