100 zaposlenika u Project 3 Mobility, do kraja godine otvaraju još 130 radnih mjesta

100 zaposlenika u Project 3 Mobility, do kraja godine otvaraju još 130 radnih mjesta

Project 3 Mobility, hrvatski startup koji razvija novi sustav mobilnosti koji će u potpunosti promijeniti način funkcioniranja i korištenja prijevoza na širim urbanim područjima, zaposlio je 100-tog zaposlenika.

Na lokacijama u Hrvatskoj i Velikoj Britaniji Project 3 Mobility zapošljava stručnjake u raznim domenama – dizajnu i razvoju vozila, proizvodnji, razvoju softverske platforme, infrastrukturi i mnogim drugima. U Hrvatsku su se zbog ovog projekta koji mijenja industriju mobilnosti na globalnoj razini doselili i stručnjaci iz Njemačke, Kine, Danske, Indije i Italije.  

Do kraja godine planiramo broj zaposlenika povećati na više od 230, a za dvije godine zapošljavat ćemo blizu 1000 zaposlenika. Projekt je je u mnogim dijelovima još u razvoju pa ga ne izlažemo javnosti dokle god nismo spremni pokazati svoj finalni proizvod i uslugu. Unatoč takvom pristupu, imamo veliki interes kandidata za posao jer radimo na zahtjevnim rješenjima potpuno novog načina funkcioniranja prijevoza u gradovima. U P3 želimo da vrijeme koje se nekad smatralo izgubljenim, ono koje provedemo na putu između različitih lokacija, postane najbolje iskorišteno vrijeme i pravo mjesto za odmor, zabavu ili posao. Dijelovi sustava koji gradimo su autonomno električno vozilo i platforma, specijalizirana infrastruktura i softver za upravljanje kompletnom uslugom. Trenutno razgovaramo s 19 gradova koji su zainteresirani da postanu naši prvi partneri gdje ćemo inicijalno pružiti uslugu. Sve naše aktivnosti bit će blisko koordinirane sa gradovima jer jedino kroz pružanje stvarne vrijednosti za zajednicu možemo ostvariti dugoročnu suradnju. Svaki grad je drugačiji, ima donekle različite potrebe a mi razvijamo uslugu koja će odgovoriti na velik dio tih potreba“, poručio je Marko Pejković, CEO Project 3 Mobility.     

Uz Zagreb, gdje se usluga planira predstaviti do kraja 2024. godine, kompanija planira pružati usluge u više od 100 svjetskih metropola.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.