Moderna aplikacija kupcima donosi uštede i brojne pogodnosti

Moderna aplikacija kupcima donosi uštede i brojne pogodnosti

Lidlovi kupci ovih dana imaju razloga za veselje – Lidl Hrvatska je lansirao novu aplikaciju koja će korisnicima omogućiti brojne pogodnosti poput kupona s popustima, digitalnih računa, tražilice trgovina ili informacija o atraktivnim ponudama iz digitalnog letka. Lidl Plus aplikacija jednostavna je za korištenje, a kupci je mogu instalirati preko Google Play-a ili Apple Store-a.

Aplikacija vjernosti Lidl Plus nagrađuje svoje kupce ekskluzivnim kuponima s popustima te na jednom mjestu obuhvaća sve što Lidlovom kupcu treba – trenutne informacije o radnom vremenu, najnovije ponude, digitalne letke... Također, Lidlovi kupci svakim korištenjem aplikacije pri kupovini dobivaju digitalnu Otkrivalicu koja im donosi dodatna iznenađenja u vidu posebnih kupona.

Sve ovo na pametnom telefonu, jednostavno, praktično i brzo, bez još jedne plastične loyalty kartice u novčaniku. Sve pogodnosti su jasno prikazane unutar aplikacije i mogu se iskoristiti skeniranjem digitalne kartice na blagajni. Kompletna kupnja tada je dostupna na digitalnom računu, što znatno olakšava praćenje kućnog budžeta.

„Osluškujući želje i potrebe svojih kupaca, rodila se ideja o nastanku naše nove aplikacije Lidl Plus. Aplikacija je atraktivna i moderna te izuzetno jednostavna za korištenje. Sigurni smo da će našim kupcima, dok koriste sve pogodnosti koje im aplikacija nudi, kupnju učiniti još jednostavnijom i ugodnijom. Ovo je samo početak Lidl Plus priče – nastavljamo razvijati nove funkcionalnosti naše aplikacije te će ona u budućnosti nuditi još više pogodnosti i još individualnije odgovoriti na potrebe naših kupaca“ – objašnjava Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija.

Jedna aplikacija, brojne pogodnosti

Novi kuponi dostupni su u aplikaciji svakog ponedjeljka i četvrtka, a već nekoliko dana unaprijed kupci mogu planirati kupovinu zahvaljujući najavi nadolazećih kupona. Sve što je potrebno kako bi se popust primijenio jest aktivirati kupon i skenirati aplikaciju na blagajni.

Već ovog tjedna u aplikaciji su dostupni kuponi s popustima na omiljeni asortiman čokolada, vina, odabrane svježe proizvode, dio suhomesnatog asortimana i druge proizvode. Lidlovi kupci moći će tako primjerice uživati u akcijama: minus 50% na vitaminski napitak.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.