Rekordan bonus za JYSK zaposlenike u trgovinama

Rekordan bonus za JYSK zaposlenike u trgovinama

Da je financijska godina 2019./20. za JYSK bila uspješna svakako mogu posvjedočiti njegovi zaposlenici u trgovinama širom Hrvatske kojima je na razini godine u prosjeku isplaćen bonus veći za gotovo 10% u odnosu na godinu ranije.

To je ujedno i najveći isplaćen iznos bonusa u maloprodaji od kada JYSK posluje u Hrvatskoj, na što je posebno ponosna Country managerica, Vesna Kukić Lončarić. „Naravno da sam ponosna. Naši djelatnici imaju mogućnost ostvariti bonus sukladno visini postignutog prometa te sam bonus nema limita. Dakle, ovako velik bonus je isplaćen zato što je prošla financijska godina bila sjajna godina za nas“, izjavila je.

Jednostavan sustav

Sustav bonusa u JYSK-u funkcionira na način da zaposlenici u svakoj pojedinoj trgovini imaju mogućnost ostvariti bonus sukladno rastu prometa pojedine trgovine u odnosu na prethodnu godinu, što znači da postoje i razlike u isplaćenom bonusu između samih trgovina.

“Za JYSK je važno da imamo jednostavan sustav bonusa s kojim su svi upoznati te da je lako razumljiv. Vjerujemo da su zaposlenici motivirani kada su nagrađeni za postignut uspjeh, a posebno jer gornja granica za visinu bonusa ne postoji. Ujedno, sigurna sam da je to još jedan od razloga naše izvrsne usluge kupcima koju pružamo u trgovinama. Na kraju, svi su svjesni da se svaki dodatno uložen trud isplati“, dodala je Kukić Lončarić.

Najviši bonusi isplaćeni djelatnicima trgovina u Westgate Shopping City centru, Varaždinu i Čakovcu

Posebno je zanimljiva činjenica kako je financijska godina 2019./20. specifična i po tome što su sve JYSKove trgovine ovog proljeća bile potpuno zatvorene na 40 dana te da se unatoč nezahvalnoj situaciji uspio ostvariti vrhunski rezultat.

Bonus na promet isplaćuje se na temelju zajedničkog rada bez obzira na radno mjesto, jer cijela trgovina funkcionira kao tim i bonus se dijeli na sve zaposlene u jednakom omjeru. S obzirom na to da se nagrađuje ostvaren rezultat, ove godine najbolja trgovina je imala priliku dobiti za svakog od djelatnika bonus preko 32.000 kuna.

Bonus sustav je posložen tako da nagrađuje vrhunski rezultat i vrhunske djelatnike, što se u JYSKovom slučaju pokazalo izvrsnom kombinacijom.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.