Značajna ušteda energije uz GROHE rješenja za kuhinje i kupaonice

Značajna ušteda energije uz GROHE rješenja za kuhinje i kupaonice

Održivi razvoj, promišljanje o radionalnom korištenju resursa i briga o okolišu danas su, u sjeni rastućih cijena energenata, neizostavno sve povezaniji te su postali sastavni dio svakog kućanstva. Odgovorna potrošnja struje, plina i vode zadatak je svakoga od nas, a ono što nam prvo padne na pamet su jednostavna rješenja poput isključivanje uređaja iz struje umjesto ostavljanja u stanju pripravnosti. Međutim, jednako učinkovita rješenja mogu se pronaći u kuhinji i kupaonici, o čemu neprekidno promišlja i GROHE, vodeći svjetski brend za kupaonska rješenja i kuhinjsku opremu, koji svoj asortiman neprekidno nadopunjava proizvodima koji u vrijeme visoke cijene energenata naglasak stavljaju na uštedu resursa i njihovo racionalno korištenje.

Evo nekoliko profesionalnih savjeta:

GROHE SilkMove ES tehnologija hladnog starta štedi energiju na način da ručica slavine u srednjem položaju nudi samo hladnu vodu, čime se izbjegava nepotrebno korištenje tople vode, uz uštedu energije i bez ugrožavanja udobnosti. Također, kontrolirani protok smanjuje potrošnju vode do 50 posto! Ova komponenta integrirane je u brojne linije GROHE proizvoda, poput GROHE Eurosmart rješenja za kupaonice I kuhinje I donosi male promjene s velikim učinkom.

Tehnologija za smanjenje potrošnje vode do 50 posto nalazi se i u GROHE liniji proizvoda EcoJoy, koja reguliranim protokom reducira potrošnju vode od 10 litara u minuti na nešto više od 5 litara. Posebno dizajniran raspršivač vode, odnosno perlator, osigurava iskustvo jednakog volumena vode koje nudi I klasična slavina.

Tuširanje bez grižnje savjesti moguće je zahvaljujući rješenju GROHE EcoButton, koje smanjuje protok vode termostata što rezultira uštedama vode do 50 posto vode, bez kompromisa u kvaliteti tuširanja. Jednostavnim pritiskom na gumb, korisnici mogu povećati volumen vode ako žele. Na ovaj način GROHE nastoji i osvijestiti potrošače o vlastitim postupcima te ih potaknuti na održiviji stil života.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.