Domaći Q u prestižnom društvu 10 najboljih web development tvrtki u svijetu

Domaći Q u prestižnom društvu 10 najboljih web development tvrtki u svijetu

Domaća IT tvrtka Q svrstana je među 10 najboljih web development tvrtki u svijetu prema ocjeni Clutcha, vodeće svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT kompanija. Q je ušao u elitno društvo 10 odabranih nakon što se zadnje dvije godine konstantno nalazio u top 20.

“Jako se trudimo  svakim danom biti što bolji, a ulazak na listu top 10 Clutcha nam je bio strateški cilj zadnje dvije godine otkad smo u top 20 tvrtki svijeta, i to baš u kategoriji gdje se nalaze najkompleksniji projekti”, ističe CEO Q-a Filip Ljubić.

Clutch je prestižna platforma za rangiranje IT tvrtki koja svake godine radi popis najboljih kompanija prema zadovoljstvu klijenata. Ova nezavisna B2B platforma telefonski zove i ponaosob detaljno intervjuira brojne klijente te pruža sveobuhvatan uvid u recenzije koje prikupljaju njihovi analitičari, a analiza se provodi na temelju četiri kriterija. Prvi je kvaliteta i broj Clutch recenzija, zatim odabir klijenata s kojima tvrtke rade, kakve usluge nude i iskustvo u pružanju tih usluga te kakva je reputacija brenda i vidljivost na ciljanim tržištima.

Rezultati pružaju sveobuhvatan uvid u globalne projekte i poslovne procese, a upravo se domaći Q našao u elitnom društvu 10 najbolje rangiranih. Q nastavlja nizati priznanja za svoj rad i širiti poslovanje pa su tako nedavno otvorili i development centar u Beogradu.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.