Počele su prijave za ocjenjivanje i tradicionalnu, 55. izložbu vina kontinentalne Hrvatske u Svetom Ivanu Zelini

Počele su prijave za ocjenjivanje i tradicionalnu, 55. izložbu vina kontinentalne Hrvatske u Svetom Ivanu Zelini

Grad Sveti Ivan Zelina i Turistička zajednica Grada kao organizatori najdulje tradicije ocjenjivanja vina i vinske izložbe u ovom dijelu Hrvatske informiraju vinare iz šireg dijela kontinentalne Hrvatske da se od danas mogu prijaviti na 55. po redu manifestaciju - IZLOŽBU VINA koja se održava 16. lipnja jer od danas se zaprimaju prijave za ocjenivanje.
- S posebnim zadovoljstvom upućujemo Vam poziv na 55. ocjenjivanje vina kontinentalne Hrvatske, koja se i ove godine održava u organizaciji Grada Sveti Ivan Zelina i suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede i Turističke zajednice Grada Svetog Ivana Zeline, uz supokroviteljstvo Zagrebačke županije i uz pokroviteljstvo predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića,- poručuju iz Grada i zelinske Turističke zajednice, a o detaljima pročitajte u nastavku objave.

ZAPRIMANJE UZORAKA VINA: 16., 17., 18. 19. i 20. svibnja, u prostorijama Grada Svetog Ivana Zeline, od 9 do 15 sati - (Gradska vijećnica).

MJESTA PREDAJE UZORAKA: Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede u ispostavama: Varaždin, Čakovec, Ludbreg, Krapina, Đurđevac, Križevci, Koprivnica, Bjelovar, Daruvar, Đakovo Čazma, Orahovica, Beli Manastir, Ilok, Oriovac, Kaptol, Ozalj i Jastrebarsko od 9. do 12. svibnja 2023. (od utorka do petka) za vrijeme radnog vremena.

Izlagač je obvezan dostaviti 4 boce vina za svaki prijavljeni uzorak u 1/1 iii 0,75 ambalaži, a predikatna i desertna vina u boci minimalnog volumena od 0,275 litara. Boce opremljene etiketom ulaze u natjecanje za najljepši vizualni identitet boce. Izlagači su obavezni ispuniti prijavni list koji se nalazi u prilogu dopisa.
Kotizacija iznosi 14,00 eura po uzorku.
Plaćanje: Gotovinom: prilikom predaje uzoraka Virmanom: IBAN: HR9023600001842900004; model 68, poziv na broj 7706-0IB; svrha doznake:
Kotizacija za izložbu vina; primatelj: Grad Sveti Ivan Zelina (potvrdu uplate predati s uzorkom). Za vina s područja Zagrebačke županije, a koja osvoje zlatnu medalju na predmetnom ocjenjivanju, kotizaciju plaća Zagrebačka županija. Ocjenjivanje će se održati 1. i 2. lipnja, a Osoba za kontakt je: Štefica Kramarić, dipl. ing. agr.
Telefon: 099/2391112
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- S veseljem Vas pozivamo u Sveti Ivan Zelinu te se nadamo da će se vaša vina naći na 55. ocjenjivanju vina kontinentalne Hrvatske. Želimo vam puno uspjeha i odlične rezultate te se radujemo skorašnjem susretu u Svetom Ivanu Zelini! - Poručuju Marinka Zubčić Mubrin, direktorica Turističke zajednice grada Sv. Ivan Zelina i Hrvoje Košćec, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline kao predsjednik Organizacijskog odbora.

IVKH_Prijavni_list

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.