Martin Žunec predstavlja novi spot za pjesmu „Ne bi mi bili mi“

„Htio sam za ljeto nešto svježe, moderno i pitko, da izmami mozak na pašu i da bude savršeni soundtrack za vožnju na more s otvorenim prozorima. Jako sam zadovoljan kako je sve ispalo i prve reakcije su odlične iako sam inače puno bliži baladama. Ljeto je ipak vrijeme da se svi malo opustimo i otpustimo kočnice pa tako i ja volim malo promijeniti tempo.“ – rekao je Martin koji je za ovu ljetnu pjesmu snimio i video spot u jednoj zagrebačkoj vili.
 
Spot je zamišljen kao kratki akcijski krimić inspiriran Netflixovim serijama i ​njihovim poznatim titlovima koji ​često u uglatim zagradama ​d​očaravaju čak i zvukove.
 
​Radnja spota prati dv​ije provalnice koje Martinu žele ukrasti ​Hendrixovu gitaru​ koju je kupio na aukciji. ​Uspješno mu provale u kuću, ​a​li kad se malo opuste, Martin​ ih iznenadi ranijim povratkom iz izlaska.
 
U spotu glume Mirela Ban i Apolonija Težak, savršen kriminalni duo koji ipak nije očekivao da netko može izvesti to što je u stopu pošlo za rukom „veselom“ Martinu.

Za snimanje i produkciju spotu zaslužena je Krešendo Kreativa, mali kolektiv koji otpočetka vizualno prati Martinov rad.
 
Mastering nove pjesme je napravljen u Nashvilleu, Tennessee, dok je svo ostalo studijsko snimanje i produkcija proizašlo iz Martinovog studija u Zagrebu.
 
Gdje je završila vrijedna gitara i što se dogodilo jutro poslije pogledajte u spotu.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.