Neverne Bebe – Hodaj“, od danas u službenoj prodaji LP „

"Hodaj", osmi studijski album popularnog srpskog rock benda Neverne Bebe, koji je prvotno objavljen na CD-u u ožujku ove godine, sada je dostupan i na vinilu. Izdanje sadrži 11 hitova sastava koji uspješno i beskompromisno niže uspjehe i povezuje ljubitelje glazbe diljem regije.

Na predstavljanju albuma u Beogradu, osnivač Nevernih Beba, Milan Đurđević zahvalio je svim članovima benda što su u ova tri desetljeća ustrajnosti i zajedničkog truda "stvorili nešto u što vjeruju i što će dirnuti u srca ljudi, njihove publike". "Prvo se zahvaljujem mojoj braći, Ranđi (Saša Ranđelović) i rođenom bratu Vlajku (Vladan Đurđević) - koji su uz mene od početka. Zatim, Jelena Pudar je s nama već 20 godina i svojim je talentom puno pridonijela svemu što Neverne bebe jesu i što će biti. Tijana Sretković već 11 godina stoji s nama na pozornici. Zatim Andreja Stojić (moj kum, doktor fizike), zatim Nemanja Savić, koji je s nama desetljeće i pol i najmlađi među nama, bubnjar Miloš Ratković Cile", dodao je Đurđević i zahvalio producentu albuma Ivanu Vlatkoviću te glasnogovornici i menadžerici Marijani Rajić. Likovno oblikovanje albuma radila je Tijana Sretković, a dizajn krase umjetničke slike Mine Radović. 

Kako je naglasio Đurđević, ovaj album je rađen s namjerom da naprave iskorak, dijelom i eksperiment koji su htjeli podijeliti s publikom u nadi kako bi vidjeli gdje će ih sve to odvesti. Oscar popularnosti dovoljno govori jesu li pronašli nikad istražene glazbene puteve. Album je okupio i neke drage kolege glazbenike i prijatelje: Nenu Belana, Anu Kabalin, Dragana Ivanovića, Sebastijana Kerekeša i Miloša Nikolića. Cijeli materijal potpisuje osnivač Milan Đurđević koji je sa spomenutim Vlatkovićem radio i produkciju. Koproducent je bio Filip Vlatković. Miks je uz njih radio i Andreja Stojić, čovjek zaslužan za editing. Mastering su povjerili Misha Janich Sunshine Masteringu iz Beča.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.