Boris Štok i Tereza Kesovija predstavljaju spot za emotivnu suradnju na pjesmi „Kao nekada“

Ususret koncertu kojeg će riječki glazbenik Boris Štok održati 16.studenog u zagrebačkom Petom kupeu objavljena je suradnju s neponovljivom Terezom Kesovijom "Kao nekada", a nakon što su pjesmu već zavoljeli slušatelji radijskog etera i streaming servisa, sada stiže i spot!
 
Pjesma "Kao nekada" drugačija je od svega što sam do sada napravio u karijeri. Melodija i tekst su mi došli "iz prve" te nije bilo nikakvih dilema kako bi sve trebalo zvučati i tko bi pjesmu trebao sa mnom pjevati. Tereza je odmah pristala, a njena interpretacija dala je svemu jednu novu dimenziju.

"Jako mi imponira da sam imao prilike pjevati i snimiti pjesmu s umjetnicom poput Tereze Kesovije i biti dijelom njene glazbene priče. Pjesma, tekst i izvedba su puni emocija i ovako s odmakom, sve mi nekako ima smisla pa se na trenutke osjećam kao da je sve već bilo zapisano. Vjerujem da će se pjesma publici jako svidjeti. Tekst je moj, glazbu i produkciju potpisujem s Darkom Terlevićem, dok je za miks zaslužan Matej Zec.", o novoj pjesmi i suradnji je ispričao Boris.

"U svom sam životu napisala dvije knjige a sada, najednom, ne znam što napisati .....A zapravo, znam! 'Kao nekada' je ona vrsta pjesme koju moraš pažljivo poslušati da bi u potpunosti shvatio kako se radi o izuzetnom umjetničkom djelu osobe koja razumije glazbu. 'Ovi stihovi ne znače ništa ...' - stihovi s kojima započinje i završava pjesma ova pjesma su izuzetno životni. Borisov i moj vokal savršeno su se uklopili i priznajem da volim ovu pjesmu. Poštujem i volim talent mladog Borisa Štoka i vjerujem da je pred njim velika karijera. Volim i to što mi je Boris na kraju snimanja rekao „Ovo je i Vaša pjesma" (tekstopisac i kompozitor je upravo Boris Štok op.a.) Da, Boris, to je i moja pjesma!", izjavila je Tereza.

Spot za pjesmu potpisuje Borisov dugogodišnji  suradnik Dario Radusin:

"Mislim da je Dario napravio odličan posao, spot je vrlo atraktivan vizualno, naglašene estetike i vrlo stiliziranih kadrova, mislim da lijepo naglašavaju i prate glazbu, a istovremeno se ne nameću. Protagonisti u spotu smo i Tereza i ja, i ima jedan monumentalni vintage moment koji se provlači kroz cijeli spot.", rekao je Boris.

Pjesma "Kao nekada" dostupna je na svim streaming servisima, a uskoro stiže i spot.

"Kao nekada" i ostale Borisove glazbene uspješnice publika će imati priliku slušati uživo već 16. studenog u zagrebačkom klubu Peti kupe. Ulaznice potražite na Entrio.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.