Reanimatori predstavljaju "Lutku na koncima"

Spona Vam predstavlja debitantski singl "Lutka na koncima" rock benda Reanimatori. Riječ je o pravoj, žestokoj i nabrijanoj rock pjesmi s interesantnim i inteligentnim tekstom. Autor glazbe je Alen Lukač, tekst je napisao Dominik Markovinović, a za aranžman su zaslužni svi članovi benda.

Rock grupa Reanimatori nastala je 2018. godine, a u bendu su izvorna četiri člana: Igor Fajdetić (vokal), Alen Lukač (gitara), Zoran Gajec (bas gitara) i Zdravko Ranogajec (bubnjevi). Kao obožavatelji dobrog Ex-Yu rocka, odlučili su svoju svirku usmjeriti točno u tom pravcu. Tako je nastalo i samo ime - Reanimatori su zato što oživljavaju dobar stari Ex-Yu rock i sviraju ga u nešto modernijem ruhu. Ideja je itekako zaživjela...

"Pjesma koju smo u početku samo svirali na probama, ubrzo je ugledala svjetlo dana. Pomoću našeg dugogodišnjeg prijatelja Dragomira Herendića, koji je izvrsno producirao pjesmu, projekt je jako uspješno završen. Spot je radio kreativan Jakov Šafran, a u spotu glumi izvrsna Antea Silov. Pjesma govori o tome da kroz život potpisujemo razne stvari koje smatramo normalnima i bez kojih se ne može, a ponekad te iste stvari nakon dugog ili kraćeg vremena postaju vrlo stresne te prave "lutku na koncima" od nas. Što se tiče planova za budućnost, i dalje smo puni ideja. Htjeli bismo snimiti naš prvi album I napisati još mnogo odličnih tekstova koje će popratiti genijalna glazba." - kažu dečki iz Reanimatora.

Reanimatori su nastupili na mnogim manifestacijama i prigodama te svirali s nekim od najpopularnijih izvođača u Hrvatskoj kao što su Let3, Opća Opasnost, Gibonni… Najviše vole velike bine koje im daju prostora da pokažu što znaju, gdje mogu biti “ono što jesu” i uživati u tome što rade. U bendu vlada iznimno pozitivna energija, koju na svakom koncertu uspješno prenesu i na publiku.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.