Jure Brkljača i Dino Petrić donose novi ljetni hit koji osvaja na prvu: „Isti ka i ti“

Sve je započelo slučajnim susretom na televizijskom glazbenom showu gdje je moć glazbe učinila svoje i otvorila im put na scenu, ali oformila i dugogodišnje prijateljstvo.

Jure Brkljača i Dino Petrić, čije talente je publika itekako prepoznala i vrednovala, sada su se našli u duetu ''Isti ka i ti''sa kojim kreću u osvajanje radijskih postaja, ''Dino i ja sa zadovoljstvom predstavljamo novu pjesmu ''Isti ka i ti'', jer je ova pjesma rezultat naše dugogodišnje suradnje, prijateljstva i neprospavanih noći , koncerata i nastupa, te predstavlja posebnu uspomenu na sve što smo prošli zajedno. Dino i ja upoznali smo se na jednom televizijskom glazbenom showu i od tada smo ostali nerazdvojni prijatelji do dan danas. ''Isti ka i ti'' nastala je u Vela Luci, u hotelu nakon koncerta ''Trag u Beskraju'', u ranim jutarnjim satima. Uživali smo radeći na ovoj pjesmi, a isto tako se nadamo da će i naša publika, najmanje onoliko koliko smo i mi, u procesu njenog stvaranja, te da će osjetiti svu našu energiju i inspiraciju. Neopisivo smo zahvalni svima koji su sudjelovali s nama i pomogli nam u ovom projektu i, iskreno,  jedva čekam da i svi ostali čuju naš uradak'', ispričao nam je Jure Brkljača. 

Osim ideje za glazbu, tekst kao i vrhunskih vokala, Jure i Dino novom skladbom donose zaraznu energičnosti koja osvaja već u prvim taktovima slušanja, što je i više nego dokaz odličnog pjevačkog tandema koji tek ima što za poručiti.  Sudeći po svemu, bilo je samo pitanje vremena za ovakvu glazbenu poslasticu, a ništa manje oduševljenje svime nije krio ni Dino Petrić, '' Pjesma ''Isti ka i ti'' plod je dugogodišnjeg prijateljstva Jure i mene, a već jako dugo pričamo o zajedničkoj suradnji, o tome da napravimo pjesmu koja se sada napokon dogodila i ugledala svjetlo dana. ''Isti ka i ti'' dogodila se u Vela Luci koja je bila inspirirana koncertom posvećenom Oliveru Dragojeviću, a opisuje naše živote, sve trenutke koje smo uskratili svim ljudima oko nas da bi sebe dali maksimalno glazbi. Jer, glazba je naš život i dajemo sve da živimo taj naš san i da sebe u konačnici kroz pjesme dajemo svojoj publici. Jako sam sretan zbog ove pjesme ''Isti ka i ti'' i jako me raduje što je napokon dijelimo sa publikom''. Glazbu za tekst ''Isti ka i ti'', koji je napisao Dino Petrić, osmislili su zajedničkim snagama Jure Brkljača i Dino Petrić, a za aranžman i produkciju zaslužan jesvima dobro poznatiMiro Buljan. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.