Divna splitska noć uz fenomenalan koncert Rišpeta na Sustipanu

Divna splitska noć uz fenomenalan koncert Rišpeta na Sustipanu

Kažu kako je najteže nastupiti kući, pred domaćom publikom. Klapa Rišpet dokazala je upravo suprotno.

Pred obožavateljima u kako se kaže 'gradskom dvoru', na predivnom Sustipanu u Splitu, održali su koncert o kojem će se pričati. Nije ovo bila tek prolazna ljetna glazbena večer, bila je ovo prekrasna i uzbudljiva atmosfera uz izvrsnu glazbu i predivan ugođaj, koji su odraz svih napora i rada ekipe iz Rišpeta. Ivo Amulić, Pero Kozomara i društvu na jedinstvenoj lokaciji, potaknuti domaćom publikom koja je pjevala od početka do kraja pružili su više od maksimuma. Dodatno motivirani raspjevanim i rasplesanim obožavateljima, prištuli su im feštu za pamćenje, 'ludu' večer u gradu pod Marjanom, ispunjenu emocijama, radošću, veseljem, predivnim stihovima i nezaobilaznim dalmatinskim ugođajem.

Svi sretnici koji su uhvatili svoje mjesto, splitski Sustipan za koji se tražila ulaznica više, napustili su uz veliki osmijeh i razdragana lica. Klapa Rišpet u svom je prepoznatljivom stilu aranžirala glazbenu odu posvećenu životu i ljubavi, prepunu iznimnih i pozitivnih vibracija.

'Presretan sam! Neopisiv je osjećaj nakon dvije i pol godine od Spaladium arene ponovo nastupiti u svom gradu. Od srca hvala splitskoj publici koja je ispunila čarobni Sustipan i više od dva sata pjevala zajedno s nama od početka do kraja, uključujući i naš aktualni hit “Lipo mi je tu”, koji već 4 tjedna zaredom ne silazi s vrha nacionalne top liste. Ne kaže se bez razloga da je najteže nastupati na domaćem terenu, ali isto tako moram reći i najslađe. Uz jedinstveni ambijent, cijeli koncert smo imali osjećaj da nas prati najveći zbor na svitu. Siguran sam da nam ovo nije zadnji koncert na Sustipanu.'. poručio je Pero Kozomara.

Kao i rasprodana tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku prije nekoliko dana i Sustipan je potvrdio neraskidivu povezanost i ljubav, publike i Rišpeta. Dodatni dokaz je i aktualna HR Top 40 lista na kojoj je Rišpet sa svojim ljetnim hitom 'Lipo mi je tu' neprikosnoveni broj jedan gotovo mjesec dana zaredom.

Za sve koji uživaju u 'dalmatinskim slavujima', ovom prigodom dodajmo i kako Rišpetovci planiraju u idućoj godinu, novi impresivan koncert u Areni Split!

Foto: Damira Kalajžić

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.