4 Tenora nastupit će u varaždinskoj Areni u sklopu manifestacije Varaždin Fest

4 Tenora nastupit će u varaždinskoj Areni u sklopu manifestacije Varaždin Fest

Na sjeveru Hrvatske u baroknom "ljepotanu" Varaždinu održava se Varaždin Fest - manifestacija koja tijekom listopada u tamošnjoj Areni okuplja velika imena hrvatske glazbene estrade. Nakon sjajnog koncerta Vlatka Stefanovskog u vili  Bedeković te dan kasnije Gibonnija i Matije Dedića, otvoren je Varaždin Fest koji gradu i cijeloj regiji ove jeseni donosi niz vrhunskih koncerata.

4 Tenora - Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak, iako većinski Dalmatinci, svojim će glasovima ugrijati varaždinsku publiku 16. listopada u 20 sati, a na pozornici će im se pridružiti još jedan slavuj - Tony Cetinski! Prepustite se i uživajte u čaroliji koju donose - tako snažni vokali na jednome mjestu zaista su čarobna glazbena formula. Bit će to koncert koji ne smijete propustiti.

I prošle su godine Tenori nastupili u baroknom gradu. Na Špancirfestu su na rasprodanom koncertu u vili Bedeković udružili svoje snage s Tamburaškim orkestrom CTK-a Varaždin i oduzeli dah okupljenoj publici. 

Ove su godine nastupali koliko je zdravstvena situacija omogućavala pa zato jedva čekaju varaždinski koncert. Đani Stipaničev iz Samobora je pozvao sve one iz Varaždinske županije i regije da im se pridruže na velikom slavlju glazbe:

Dođite pjevati iz svega glasa i veseliti se s nama. Neobično smo sretni! 4 Tenora vas čekaju s velikim srcem, zanosom, optimizmom, emocijama, a pogotovo zato što je tu specijalan gost, naš dragi tenor i prijatelj Ton Cetinski!

Marko Pecotić javio se pak iz Dalmatinske zagore:

Dođite u što većem broju, poštovat ćemo sve propise. Arena je velika, prima dosta ljudi tako da vjerujem da će nas biti taman onoliko koliko treba da to bude, kao i svaki put, prava fešta i pravi koncert - nešto što svi volimo, u čemu svi uživamo i u čemu ćemo dati 100 % sebe.

Iza njih je "čudnovata" zbog zdravstvene situacije, ali važna 2020. S pjesmom "Moja Dalmacija", koju potpisuje Goran Karan, nastupili su na 23. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku i osvojili prvu nagradu publike, a u Opatiji su na Ljetnoj pozornici više od dva sata uz more i zvijezde oduševljavali okupljenu publiku.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.